logo

Schlüter®-BARA og Schlüter®-BARIN – Hjørner med særlige vinkler

Schlüter BARA-profiler beskytter altan- og terrassekanter på mange forskellige måder og sikrer afvanding over kanten af konstruktionen. Schlüter-BARIN-SR rendesystemet tilbyder passende produkter til afvanding af altan- og terrasseoverflader.

Byggeprojekterne er lige så individuelle som vores kunder. Til dette formål tilbyder BARA- og BARIN-serien forskellige afslutnings- og afvandingsmuligheder i standardfarver, RAL-farver fra MyDesign-programmet (BARA) og derudover også individuelle vinkler på BARA- og BARIN-hjørnerne ud over standardvinklerne på 90° og 135°.

Du kan se, hvilke BARA- og BARIN-hjørner der fås i specialbøjninger i de følgende tabeller. De varianter, der fås i RAL-specialfarver, er også markeret.

Levering og pris:
For at få varenummeret på en specialbøjning skal du erstatte ”E/” eller ”I/” med ”ESO/” eller ”ISO/” for BARA-standardhjørnet.

For BARIN-standardhjørnet skal du erstatte standardkvaliteten i den midterste del af varenummeret med et ”SO” (f.eks. BR EWG 90 / BW med BR EWG SO / BW).

Hvis du ønsker et specialhjørne i en MyDesign RAL-farve, skal du blot sætte et ”C/” foran varenummeret.

Eksempler:
Specialhjørne BARA-RAK: ESO / RAK 50 BW
Specialhjørne BARA-RAK i RAL: C / ESO / RAK 50 A

For at bestemme prisen for dit individuelle BARA- eller BARIN-hjørne skal du blot lægge 50 % til prisen for det tilsvarende standardhjørne i 90°. Hvis specialhjørnet også skal lakeres med en MyDesign RAL-farve, vil MyDesign-tillægget B (= 6,47 €) blive opkrævet yderligere.

Ved generelle spørgsmål, eller spørgsmål til bestillingen, kan du henvende dig til en salgsmedarbejder.

* MyDesign by Schlüter-Systems
Individuel overfladebehandling er mulig i 190 RAL Classic-farver.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?