logo

Gulvkonstruktioner

Schlüter-BEKOTEC-system er en spændingsfri og deformationsfri belægningskonstruktion der kan lægges hurtigt. Med varmekomponenterne fra Schlüter-BEKOTEC-THERM kan en effektiv gulvvarme udføres som keramisk klimagulv, der udmærker sig ved lav konstruktionshøjde, kort byggetid og behagelig varmekomfort.

Yderligere oplysninger om vores gulvvarmesystem fremgår af den særskilte billedprisliste Schlüter-BEKOTEC-THERM eller på hjemmesiden www.bekotec-therm.dk.

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter-BEKOTEC-EN er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 52 mm (inkl. 20 mm isolering). Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN F

Schlüter®-BEKOTEC-EN F

Schlüter-BEKOTEC-EN F er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 31 mm. Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F-PS

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F-PS

Schlüter-BEKOTEC-EN-F-PS er en nopret plade til cementgulv af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie til installation af Schlüter-varmerør (Ø 14/16 mm). Pladen er selvklæbende på bagsiden. Nå beskyttelsesfilmen er fjernet, kan pladen lægges på egnede underlag.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS

Schlüter-BEKOTEC-EN FTS er en monteringsplade af en trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie, som på bagsiden er forsynet med en 5 mm trinlydsdæmpning. Monteringspladen udlægges på et egnet underlag med tilstrækkelig bæreevne.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK

Schlüter-BEKOTEC-EN FK er en monteringsplade af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie, som på bagsiden er forsynet med et bærevæv. Monteringspladen skal påklæbes et egnet underlag med tilstrækkelig bæreevne.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK-PS

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK-PS

Schlüter-BEKOTEC-EN-FK-PS er en nopret plade til cementgulv af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie. Pladen er selvklæbende på bagsiden.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter-BEKOTEC-DRAIN er en sikker, særligt tynd belægningskonstruktion som system til revnefrie og funktionssikre, svømmende udendørs gulve med belægninger af keramik og natursten.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

Tynd, tyndere, Schlüter®-BEKOTEC:

Sammenligning af støbte systemgulve

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Få mere viden om keramik-klimagulve.