logo

Teknik og design med profiler

Schlüter-profiler er den ideelle kombination af funktionalitet og design. Vores sortiment omfatter profiler til afslutningen af belægninger ved vægge og gulve, på trapper samt profiler til bygnings- og områdebegrænsning, kant- og tilslutningsfuger.

Kantprofiler til gulvbelægning

Kantprofiler til gulvbelægning

Afslutningsprofiler som den originale Schlüter-profil afgrænser flisebelægninger, og beskytter keramiske og naturstensbelægningers yderkanter mod beskadigelse ved mekanisk kraftpåvirkning. Schlüter-RENO-profiler skaber en trinløs overgang til de tilstødende gulvbelægninger. Alle vores afslutningsprofiler til gulvflader bidrager således til, at gulvbelægningen får et smukt og vedvarende helhedsbillede.
læs videre

Væghjørner og kantprofiler

Væghjørner og kantprofiler

Kantbeskyttelse er ikke et spørgsmål om smags. Smukke flisebelægninger, som er udført med håndværksmæssigt stolthed, er for værdifulde til, at man skal give afkald på at beskytte dem. Med kantbeskyttelsesprofiler fra Schlüter-Systems har du en sikkerhed for, det flotte resultat bliver ved med at fremstå smukt og elegant i mange år. Og takket være de mange former, farver og overflader, har du utalige valgmuligheder for at sætte dit personlige præg på fliseafslutningen.
læs videre

Kantlisteprofiler til trapper

Kantlisteprofiler til trapper

Kanter på trappetrin er udsat for store mekaniske belastninger og ved manglende beskyttelse, skridsikkerhed, kan udgøre en øget risiko for personskade. Schlüter-TREP profiler kan med deres skridsikre udførelse og gode synlighed, skabe en større sikkerhed Schlüter-TREP profiler kan også eftermonteres. De beskytter trappekanterne mod beskadigelse og sikrer således, at flisebelægninger på trapper holdes fri for skader. Schlüter-TREP profiler er fremragende i kombination med Schlüter-LIPROTEC LysProfilTeknik.
læs videre

Profiler til ekspansionsfuger

Profiler til ekspansionsfuger

Med profilerne i Schlüter-DILEX-serien tilbyder vi vedligeholdelsesfri og funktionsvenlige løsninger for alle relevante bevægelsesfuger i flisebelægninger. Sortimentet omfatter profiltyper til bygningsfuger, feltbegrænsningsfuger, kant- og forbindelsesfuger. Alle profiler indarbejdes, efterhånden som fliselægningen skrider frem. Alt efter den mekaniske eller kemiske belastning af belægningen i det videre forløb kan vores DILEX-profiler leveres i forskellige materialeudførelser.
læs videre

Afslutnings-, kantbeskyttelses- og overgangsprofiler til elastisk belægning

Afslutnings-, kantbeskyttelses- og overgangsprofiler til elastisk belægning

Med Schlüter-VINPRO har Schlüter-Systems for første gang udviklet et særligt profilsystem, som opfylder kravene til elastiske designbelægninger.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?