logo

Altaner og terrasser

Schlüter-altansystemet er et omfattende produktsortiment bestående af Schlüter-BARA profiler til kantafslutning og Schlüter-BARIN rendeelementer til afvanding af keramik- og naturstenbelægninger på altaner og terrasser. Systemet er afstemt efter drænsystemet Schlüter-TROBA, Schlüter-DITRA som afkobling og samlingstætning samt det innovative kapillarpassive samledræn Schlüter-DITRA-DRAIN.

Profiler til ekspansionsfuger

Profiler til ekspansionsfuger

Med profilerne i Schlüter-DILEX-serien tilbyder vi vedligeholdelsesfri og funktionsvenlige løsninger for alle relevante bevægelsesfuger i flisebelægninger.
læs videre

Altankantprofiler

Altankantprofiler

Altaners og terrassers kantområder udsættes hele tiden for vejrforholdene. Schlüter-BARA kantprofiler beskytter områderne effektivt og giver en ren afslutning. De tilsvarende profiler kan i en håndevending udstyres med rendesystemet Schlüter-BARIN.
læs videre

Afvandingssystemer

Afvandingssystemer

Afledningen af regn- eller rengøringsvand fra altaner og terrasser løser du effektivt og vedvarende ved hjælp af Schlüter-Systems' afvandingssystemer. Uanset om du ønsker at afvande med afvandingsrender ved altankanten, med gulvafløb eller via en brystning, så findes den passende løsning her.
læs videre

Drænsystemer

Drænsystemer

Uanset om der er tale om Schlüter-DITRA-DRAIN, det første og eneste kapillarpassive samlingsdræn og -afkobling, eller Schlüter-TROBA, den klassiske drænmåtte til lægningen i et grus- eller skærvelag, så finder du hos Schlüter-Systems den passende afvanding til hver belastningskonstruktion med fliser eller natursten.
læs videre

Afkoblingsmåtter

Afkoblingsmåtter

Schlüter-DITRA har i mere end 25 år haft stor international succes, som afkoblingsmåtte og vådrumssikring. Schlüter-DITRA-DRAIN, som er det første kapillarpassive komposit-drænings-system, bruges på altaner, terrasser og øvrige gulve til at afkoble og ventilere belægningen. Dette sikre en hurtig udtørring af fliseklæberen også ved storformat filser. Schlüter-DITRA-HEAT-E sikrer den hurtige og besparende elektriske temperering for de inviduelle valgte belægningsflader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Med 4 klik til en altan

Der findes forskellige muligheder for at oprette skadesfrie altan- og terrassekonstruktioner. Hvilken man skal bruge, er afhængigt af forhold på stedet og bygherrens ønsker.