logo

Udformning af livsrum – med lys og keramik.

For at skabe en god atmosfære i et rum er lys en afgørende faktor. Ud over belysningseffekten kan man med moderne lysteknik udforme et rum kreativt og dekorativt. Uanset om det er dæmpet lys til afslapningsområder, neutralt lys til arbejdspladsen eller livstilslys, så skaber den moderne LED-lysteknik fra Schlüter-LIPROTEC det perfekte lys til de rigtige omgivelser. Effektivt og diskret har du muligheden for at skabe omgivelser, som præcist opfylder slutbrugerens ønsker og ideer.

LIPROTEC-EASY

LIPROTEC-EASY

Den individuelle belysningsinstallation på den nemme måde - brugervenlige stiksystemer og nem installation gør Plug & Play-serien til en allrounder, også selvom du ikke er en fagmand.
læs videre

LIPROTEC-PRO

LIPROTEC-PRO

Schlüter-LIPROTEC-PRO er den afprøvede og kombinerbare lysprofilteknologi til fagfolk.
læs videre

LIPROTEC-PLAN

LIPROTEC-PLAN

I PLAN-afsnittet finder planlæggere, arkitekter, belysningseksperter og forarbejdere alle tekniske oplysninger på ét sted. Med denne ekspertise er der ingen grænser for lysinstallation med Schlüter-LIPROTEC.
læs videre

LIPROTEC-CONTROL

LIPROTEC-CONTROL

Schlüter LIPROTEC-CONTROL-styringsteknologi tilbyder alle mulighederne for moderne lysstyring med LIPROTEC-CLASSIC- og LIPROTEC-ZONES-varianterne.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?