logo

Schlüter®-BEKOTEC gulv

Produkter

Produkter

Schlüter®-BEKOTEC-system er en tynd og spændingsfri belægningskonstruktion uden sætninger, der kan fremstilles hurtigt. Med Schlüter®-BEKOTEC-THERM kan man fremstille et effektivt keramisk klimagulv.
læs videre

Anvendelser

Anvendelser

Hvis det ikke blot skal være smukt, men også dejlig varmt, så anbefaler vi Schlüter®-BEKOTEC-THERM. Lav konstruktionshøjde - materiale- og vægtbesparelser - kort byggetid
læs videre

Keramisk klimagulv

Keramisk klimagulv

Schlüter®-BEKOTEC-THERM er den sikre belægningskonstruktionsteknik med en lav konstruktionshøjde. I forbindelse med den tilhørende varme- og reguleringsteknik fås et energibesparende og hurtigt reagerende gulvvarmesystem.
læs videre

Nem og hurtig varmekredsberegning

Nem og hurtig varmekredsberegning

Schlüter®-BEKOTEC-THERM varmekredsberegner gør det muligt nemt og hurtigt at beregne varmekredse, rørbehovet og volumenstrømmen for rum med en størrelse på mellem 4 og 30 m². Den tager i den forbindelse højde for de specifikke krav og forhold i de forskellige rum.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter-BEKOTEC-THERM er den sikre belægningsteknik med lav konstruktionshøjde. Sammen med den tilhørende varme- og styringsteknik får De et energibesparende og hurtigt reagerende gulvvarmesystem med meget lav fremløbstemperatur.

Få mere viden om keramik-klimagulve :

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

Tynd, tyndere, Schlüter®-BEKOTEC:

Sammenligning af støbte systemgulve