logo

Produkter

Omfattende sortiment

Schlüter-Systems tilbyder et sortiment på over 10.000 systemløsninger, som har vist deres værd i praksis ved lægningen af fliser og natursten.
Lige fra Schlüter®-SCHIENE - den originale afslutningsprofil til gulvbelægninger - til et komplet opvarmet keramik-klimagulv. For at give dig en bedre orientering har vi inddelt vores sortiment i de følgende kompetenceområder.

Teknik og design med profiler

Schlüter-profiler er den ideelle kombination af funktionalitet og design. Vores sortiment omfatter profiler til afslutningen af belægninger ved vægge og gulve, på trapper samt profiler til bygnings- og områdebegrænsning, kant- og tilslutningsfuger.

Tætning, afkoblingsmåtter, temperering, afvanding, trinlyd

Schlüter-Systems tilbyder systemløsninger, som er praksisorienterede og har vist deres værd ved tætning, afkobling, afvanding og trinlyddæmpning af flisebelægninger. Uanset om der arbejdes indendørs eller udendørs, med nybyggeri eller sanering.

Altaner og terrasser

Schlüter-altansystemet er et omfattende produktsortiment af kantafslutningsprofiler, afvandingsrender, dræn-, afkoblings- og tætningssystemer, som alle sammen er afstemt efter hinanden.

Gulvkonstruktioner

Schlüter®-BEKOTEC-system er en spændingsfri tyndtlags-belægningskonstruktion med svag hvælvningstendens, der kan fremstilles særlig hurtigt.

Produkter

Det keramiske klimagulv

Schlüter-BEKOTEC-THERM er den sikre belægningsteknik med lav konstruktionshøjde. Sammen med den tilhørende varme- og styringsteknik får du et energibesparende og hurtigt reagerende gulvvarmesystem med meget lav fremløbstemperatur.

Produkter

Underlag, konstruktionsplade, samlingstætning

Udført med helt ny teknologi og lagt an på Deres praktiske behov på byggepladsen byder Schlüter®-KERDI-BOARD Dem på mange muligheder inden for bearbejdning og udformning.

LysProfilTeknik

De moderne og alsidige lysdiodesystemer fra Schlüter®-LIPROTEC er velegnede til at indrette lokaler til alle formål kreativt og dekorativt. De afprøvede lysskinnesystemer fra Schlüter-Systems gør det muligt at tilpasse fastgøringsskinnerne harmonisk til de krav, der stilles til et spændende boligmiljø, suppleret med individuelt kombinerede topprodukter inden for lys- og styringsteknikken.
image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Schlüter®-LIPROTEC

Som eksperter inden for fliseprofiler af høj kvalitet har vi udviklet lysprofiler, som er nemme at udlægge.

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Få mere viden om keramik-klimagulve.