logo

Anvendelser

Mere boligkomfort med keramik

Varm og behagelig. Keramik, som lægges med eftertanke, forbliver vedligeholdelsesnem og klarer ekstrem belastning!
Vores produkter gør fliser til energisparere og sørger for, at de forbliver smukke længe

Badeværelse

Badeværelse

Det moderne badeværelse skal være barrierefrit og alligevel individuelt indrettet efter ønsker og behov. Find ud af, hvilke muligheder Schlüter-Systems tilbyder inden for badeværelsesdesign.
læs videre

Altaner og terrasser

Altaner og terrasser

Dekorativ, vedligeholdelsesfri og robust: Fliser er den perfekte gulvbelægning for altaner og terrasser.
læs videre

Keramiske klimagulv

Keramiske klimagulv

Det keramiske klimagulv Schlüter®-BEKOTEC-THERM kombinerer økologisk varmekomfort med hygiejne og hygge. Den patenterede gulvkonstruktion – med lav konstruktionshøjde og innovativ varme- og reguleringsteknik – gør systemet til et energibesparende og omkostningssænkende, hurtigt reagerende "varmelegeme-gulv" med meget lav fremløbstemperatur.
læs videre

Trappeopgange

Trappeopgange

Et fejltrin kan nogen gange have alvorlige konsekvenser. Trapper udgør i den forbindelse en særlig snublefare. Derfor bør du reducere glidefaren på trinnene mest muligt gennem byggemæssige tiltag.
læs videre

Industrigulve

Industrigulve

Industrigulve bliver udsat for meget, og keramik kan sagtens klare det. Med vores systemløsninger bliver keramiske gulve også ved langvarig og hård belastning ved med at være nemme at pleje og robuste i lang tid. I øvrigt: Hvis du skulle være under tidspres, så er dette løsningen - for udlægningen af keramik sker også ekstrem hurtigt.
læs videre

Kontorlokaler

Kontorlokaler

Lette at vedligeholde og dejligt repræsentative. Når keramik lægges korrekt på kontoret, ser det godt ud i lang tid og sørger endda for varme fødder. At omkostningerne for dette projekt også overbeviser positivt, er bare en ekstra fordel.
læs videre

Køkkener

Køkkener

Fliser har en lang tradition i køkkenet: Som den ideelle gulvbelægning og som "spejl" på væggen. Har du allerede engang overvejet, hvor praktiske flisede arbejdsplader er? Så kan du bare give dien bordskånere og skærebrætter til din nabo...
læs videre

Sanitære rum

Sanitære rum

Inden for industrien er belastning hverdagskost. Alle kender det store rod i bruserum efter endt skiftehold. Der kan som regel stoles på keramik: For at denne regel ikke bliver til en undtagelse, tilbyder vi skræddersyede, 100 % vandtætte koncepter, som sørger for stærkt belastede fuger.
læs videre

Boligens rum

Boligens rum

Med fliser udviser du stil i boligen. Og du er trendy, også netop med et materialemiks med andre gulvbelægninger. Det ser godt ud og bliver med vores belægningskonstruktioner helt uforgængeligt! Her kan du læse mere om fliser i boligen.
læs videre

Svømmebade

Svømmebade

Flisebelægninger er ikke 100 % vandtætte, fordi der kan trænge vand ind i underlaget gennem fugerne. Derfor foreskrives der tætninger for svømmebade.
læs videre

Barrierefrit byggeri

Barrierefrit byggeri

Den rette planlægning gør hverdagen nemmere! Yderligere informationer om trinløse overgange, brusekabiner i gulvniveau og elimineringen af snublekanter finder du her…
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?