logo

Trappeopgange

Step by step: Trinsikker!

Et fejltrin kan nogen gange have alvorlige konsekvenser. Trapper udgør i den forbindelse en særlig farekilde. Derfor bør du reducere glidefaren på trinnene mest muligt gennem byggemæssige tiltag.

Beskyttelse mod slid
Profilerne beskytter desuden fliserne på trinkanten mod skader og slid. Som tilbehør fås passende endekapper til afslutningen på siden.

Apropos udseende: Med dekorative kantprofiler sætter du trin for trin et klassisk eller moderne præg på tingene - helt efter eget valg!

God planlægning er grundlaget for succes! Få allerede i planlægningsfasen styr på alle krav til trappen, så det bliver nemmere at vælge velegnede trinbelægninger og kantafslutninger:  

  • glidehæmning
  • optisk signalværdi
  • mekanisk belastningsevne
  • bestandighed mod kemisk påvirkning
Belyste trapper – smukt og sikkert

Belyste trapper – smukt og sikkert

Så flot kan trappesikkerhed se ud: Med Schlüter®-LIPROTEC bliver trapper og trin sikre og tager sig godt ud.
læs videre

Glidehæmning gennem trappeprofiler

Glidehæmning gennem trappeprofiler

Så du ikke glider på glatte trinkanter, tilbyder Schlüter-Systems glidehæmmende profiler af metal eller plast til trinkanter. De byder på en pæn, dekorativ og for en sikkerheds skyld godt synlig trinkant, som kan bruges til enhver form for fliser og natursten.
læs videre

Forbedring af det optiske indtryk

Forbedring af det optiske indtryk

Trappetrin kan genkendes bedre, hvis der på deres kanter er indbygget trappeprofiler, som farvemæssigt tydeligt adskiller sig fra trinnet.
læs videre

Florentinske inspirationer

Florentinske inspirationer

Fiorentina, hovedstaden i Toscana, er verdensberømt for dens arkitektur. Det er de små, kærlige detaljer, som først gør helhedsindtrykket perfekt.
læs videre

Trappeprofiler for efterfølgende montering

Trappeprofiler for efterfølgende montering

Senest når børnene tager deres første skridt, registreres trappen med flise- eller naturstensbelægning også som et risikopotentiale. De alternative løsninger: Enten nedrivning eller nybyggeri eller limning af profiler. Med Schlüter®-TREP-EK og Schlüter®-TREP-GK udviklede Schlüter-Systems trappeprofiler, der kan monteres efterfølgende.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?