logo

Ideen med skinnen

Fra skinne til system – med innovative ideer og førsteklasses produkter er Schlüter-Systems KG markedsførende inden for segmentet rundt om flisen. Med flere end 1.800 medarbejdere i Europa og i USA samt i alt syv filialer har Schlüter-Systems i over fire årtier både nationalt og internationalt sat standarder inden for løsninger i forbindelse med lægningen og forarbejdningen af fliser og plader.

Werner Schlüter

Idéen med skinnen

Da den unge fliselæggermester Werner Schlüter skulle lægge fliser i et badeværelse med 5 døre, fik han idéen med Schlüter®-SCHIENE: En stejl iværksætterkarriere tog sin begyndelse. Opfindere kommer ikke ud af den blå luft! Opfindere kommer fra det praktiske liv! Rigtigt gode idéer er ofte et resultat af mange års erfaring, kombineret med en god portion kreativitet. Og de er også altid et spejlbillede af den tid, som de opstår i! I dag står den unge fliselæggers navn for et varemærke og en virksomhed, som begge har international succes.
læs videre

Opfinde et lettere liv!

Opfinde et lettere liv!

Opfindelser skal gøre livet lettere, synes vi. Schlüter-skinnen var det første af mange produkter, som vi har udviklet inden for de sidste tre årtier. Samtidig har vores mission været uændret, siden firmaet blev grundlagt: at gøre livet lettere for alle, der arbejder med flisebelægninger, hvad enten det er fliselæggere, bygherrer eller planlæggere.
læs videre

Schlüter-Systems International

Schlüter-Systems International

Overblik over vores filialer og servicekontorer.
læs videre

 Find vej til os

Find vej til os

Ruteskitse og -vejledning – sådan finder du os!
læs videre

Et kort overblik over produkthistorien

Et kort overblik over produkthistorien

Et kort overblik over produkthistorien
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?