logo

Tætning, afkoblingsmåtter, temperering, afvanding, trinlydsdæmpning

Med produkterne Schlüter-KERDI, -DITRA, -DITRA-DRAIN og -TROBA tilbyder Schlüter-Systems optimalt afstemte systemløsninger til lægningen af fliser og natursten i fugtbelastede områder og udendørs arealer og på kritiske underlag. Desuden yder Schlüter-DITRA-SOUND en effektiv trinlyddæmpning i saneringsprojekter.

ETA Danmark

Schlüter-KERDI-DS vådrumssystem med Schlüter-KERDI-DS membran til gulve og vægge i vådrum opfylder kravene i Nationalt Anneks til ETAG 022 – Vandtætningssystemer til gulve og/eller vægge i vådrum af 2009-05-14 til brug på fugtfølsomme og ikke-fugtfølsomme underlag med eller uden evner. Dette anvendelsestekniske dokumentation er baseret på ETA-09/0146. ATD.2011/001

Schlüter-KERDI vådrumssystem med Schlüter-KERDI-200 membran til gulve og vægge i vådrum opfylder kravene i Nationalt Anneks til ETAG 022 – Vandtætningssystemer til gulve og/eller vægge i vådrum af 2009-05-14 til brug på ikke fugtfølsomme underlag med eller uden revner. Dette anvendelsestekniske dokumentation er baseret på ETA-09/0146. ATD.2011/003

Tætning

Tætning

Fliseblægninger er ikke vandtætte: Ved fugning kan der trænge fugt ind i undergrunden og beskadige byggesubstansen. Med en samlingstætning kan du forhindre dette effektivt. Med Schlüter-DITRA og Schlüter-KERDI giver Schlüter-Systems dig et komplet system af ideelt afstemte komponenter til tætningen. Her finder du den passende løsning til hver anvendelse og hver detalje.
læs videre

Afkoblingsmåtter

Afkoblingsmåtter

Schlüter-DITRA har i mere end 25 år haft stor international succes, som afkoblingsmåtte og vådrumssikring. Schlüter-DITRA-DRAIN, som er det første kapillarpassive komposit-drænings-system, bruges på altaner, terrasser og øvrige gulve til at afkoble og ventilere belægningen. Dette sikre en hurtig udtørring af fliseklæberen også ved storformat filser. Schlüter-DITRA-HEAT-E sikrer den hurtige og besparende elektriske temperering for de inviduelle valgte belægningsflader.
læs videre

Afvandingssystemer

Afvandingssystemer

Afvandingsløsningerne fra Schlüter-Systems er nøje afstemt efter samlingstætningen med Schlüter-KERDI og -DITRA. På den måde sikres det, at fugt ikke alene holdes væk fra byggesubstansen, men føres nøjagtigt derhen, hvor den ikke kan forårsage skader.
læs videre

Drænsystemer

Drænsystemer

Den målrettede videreledning af fugt til afvandingsniveauet er en af de væsentlige opgaver, som skal klares ved konstruktionen af altaner og terrasser. Med Schlüter-TROBA programmet tilbyder Schlüter-Systems drænløsninger til de forskellige konstruktionsopbygninger. Fælles for dem alle sammen er: En varig funktionalitet og høj belastbarhed. Schlüter-DITRA-DRAIN er det første og eneste kapillarpassive samlingsdræn til flise- og naturstenbelægninger.
læs videre

Trinlyddæmpning

Trinlyddæmpning

Trinlyde forekommer i hårde belægninger. Schlüter-DITRA-SOUND formindsker effektivt trinlyden i renoveringsprojekter med op til 13 dB(A). Det svarer til en reducering af den følte trinlyd med mere end 50 %.
læs videre

Genoptagelsesvæv

Genoptagelsesvæv

Schlüter-REFLEECE er et væv af genanvendt PET flasker med en selvklæbende belægning på bagsiden. Det er velegnet til fremstilling af aftagelige gulvbelægninger, som består af fliser og natursten. Den selvklæbende bagside er let at fjerne fra undergulvet, og forårsager ingen skade på det eksisterende undergulv.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?