logo

Nye detaljeløsninger til brusekabiner i gulvhøjde

Intelligente systemer til barrierefrie badeværelser

Schlüter-KERDI-LINE linjeafløb er et afprøvet og populært system til bygning af elegante, barrierefrie brusere. Det står for funktion og elegance. På BAU 2019 viste Schlüter-Systems nye versioner af KERDI-LINE rammerne. 19 mm rammerne til ristdesign A, B og C er igen blevet forbedret, hvilket gør afløbskanalen nemmere og hurtigere at rengøre. Takket være en optimering kan fliserenden (design C) til denne rammetykkelse nu også rumme fliser med en tykkelse på op til 15 mm.

Den dekorative profil Schlüter-DECO-SG danner en skyggeliste, som er særlig velegnet til montering af glaselementer i gulv- og vægområdet. I München præsenterede Schlüter-Systems profilen for første gang i børstet rustfrit stål – passende til aktuelle badeværelsetendenser – og med en fugebredde på 15 mm.

Præmieret afløbsteknik

Afløbsteknikken fra Schlüter-Systems modtog i november 2018 Architects‘ Darling® Award i bronze. Prisen tildeles af Heinze GmbH, en førende onlineportal for arkitektoniske objekter og byggevarer, der betragtes som "byggebranchens Oscar". Over 2.000 arkitekter stemte på deres favoritter i den største landsdækkende brancheundersøgelse.

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE er profilrammer, som kan vælges i børstet eller højglanspoleret rustfrit stål med klassiske designriste, og som passer til Schlüter-KERDI-LINE rendekrop.
læs videre

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter-DECO-SG er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger. Den danner en 12 mm bred skyggeliste. Fugen er særlig velegnet til optagelse og fiksering af glaselementer i gulv- og vægområdet.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?