logo
Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter-DITRA-HEAT er en polypropylenbane med en underskåret nopret struktur, som på bagsiden er forsynet med en bærende filt. Den er et universelt underlag for flisebelægninger med funktionerne afkobling, samlingstætning og damptrykudligning og kan optage systemkompatible varmekabler til væg- og gulvopvarmning.
læs videre

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter-DITRA-DRAIN består af en formstabil polyætylenfolie med en speciel nopret struktur på den ene side og et pålamineret filtvæv på oversiden fremstillet af polypropylen. Den fungerer som et universelt underlag for flisebelægninger som separationslag, samlingstætning og som et kapillarpassivt dræn, der altid virker.
læs videre

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter-DITRA 25 er en polyætylen måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-DILEX-BWB

Schlüter®-DILEX-BWB

Schlüter-DILEX-BWB er en ekspansionsfugeprofil med sider af stift genbrugsplast. Det øverste af ekspansionsområdet er lavet af blødt plast og danner den 10 mm brede visuelle overflade.
læs videre

Schlüter®-DILEX-BWS

Schlüter®-DILEX-BWS

Schlüter-DILEX-BWS er en ekspansionsprofil med sider af stift genbrugsplast. Det øverste af ekspansionsområdet er lavet af blødt plast og danner den 5 mm brede visuelle overflade.
læs videre

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter-DILEX-KS er en ekspansionsprofil med kantbeskyttelse, bestående af to trapez perforede fastgørings flige med notgang, af aluminium eller rustfrit stål, der er forbundet med en udskiftelig indsats, af blødt plast i ekspansionszone.
Schlüter-DILEX-KSA er en tilslutningsprofil med kantbeskyttelse, der består af trapez perforede fastgørings flige, af aluminium eller rustfrit stål, med en udskiftelig indsats af blød plast i ekspansionszone. Bruges i forbindelse med belægninger mod faste indbygningsdele såsom vindueselementer.
Schlüter-DILEX-EKSB er en ekspansionsprofil med kantbeskyttelse til coatinger og andre tynde gulvbelægninger. Den består af to trapez perforede fastgørings flige i siden i rustfrit stål, som er forbundet med en ikke udskiftelig ekspansionszone i blødt plast.
læs videre

Schlüter®-DILEX-EDP

Schlüter®-DILEX-EDP

Schlüter-DILEX-EDP er en ekspansionsprofil i rustfrit stål, som giver mulighed for vandret ekspansion via en fer- og not-samling.
læs videre

Schlüter®-DILEX-AKWS

Schlüter®-DILEX-AKWS

Schlüter-DILEX-AKWS er en ekspansionsprofil med to trapez perforede fastgørings fliger af aluminium, der er forbundet til et blødt plast-ekspantionsområde.
læs videre

Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter-DILEX-EK er en todelt hjørneprofil, der er lavet af stift genbrugs-pvc og blødt plast med en not- og ferforbindelse og et integreret flisekammer. Den bruges til at fremstille vedvarende fleksible og vedligeholdelsesfrie fuger mellem gulve og vægge eller gulve og sokkelfliser.
Schlüter-DILEX-RF er en todelt hjørneprofil, der er lavet af stift genbrugs-pvc og blødt plast for at få slidstærke, fleksible og vedligeholdelsesfrie fuger mellem gulve og vægge eller gulve og sokkelfliser.
læs videre

Schlüter®-DILEX-BWA

Schlüter®-DILEX-BWA

Schlüter-DILEX-BWA giver en fleksibel samling mellem flisebelagte overflader og eksisterende belægninger eller strukturer, f.eks. dør- og vinduesrammer.
læs videre

Schlüter®-DILEX-AS

Schlüter®-DILEX-AS

Schlüter-DILEX-AS er en fleksibel samlingsprofil til monteringsdele såsom badekar, brusekar, dør- og vindusrammer.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?