logo

Væghjørner og kantprofiler

Kantbeskyttelse er ikke et spørgsmål om smags. Smukke flisebelægninger, som er udført med håndværksmæssigt stolthed, er for værdifulde til, at man skal give afkald på at beskytte dem. Med kantbeskyttelsesprofiler fra Schlüter-Systems har du en sikkerhed for, det flotte resultat bliver ved med at fremstå smukt og elegant i mange år. Og takket være de mange former, farver og overflader, har du utalige valgmuligheder for at sætte dit personlige præg på fliseafslutningen.

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

Schlüter-QUADEC er en højkvalitetsafslutningsprofil til udvendige hjørner ved flisebelægninger og giver en god kantbeskyttelse.
læs videre

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC er symmetrisk afrundede profiler til ydervægshjørner eller kanter på overfladebelægninger.
læs videre

Schlüter®-JOLLY

Schlüter®-JOLLY

Schlüter-JOLLY er en dekorativ metalprofil til afslutning og beskyttelse af flisebelagte væghjørner, sokkel og andre flisebelagte kanter. Dens kantled i en 90° vinkel beskytter fliserne sikkert mod mekaniske skader. De definerede fugekamre til flisen er givet af fugepindene på begge sider.
læs videre

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter-SCHIENE er en dekorativ metalprofil til afslutning og beskyttelse af flisebelagte væghjørner, sokkel og andre flisebelagte kanter. Beskytter mod mekaniske skader. Fugepinden markerer et defineret fugekammer mellem flisen og skinnen.
læs videre

Schlüter®-FINEC

Schlüter®-FINEC

Schlüter-FINEC er et elegant afslutningsprofil af rustfrit stål eller elokseret aluminium af høj kvalitet beregnet til de udvendige kanter på flisebelægninger, glasmosaikker og pudsede eller spartlede overflader. Afslutningsprofil beskytter belægningens kant mod mekaniske beskadigelser og danner en elegant og smal udformning af hjørnet.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter-ARCLINE-APW er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger på væggen og danner en smal skyggeliste. Dette er særligt velegnet til optagelse af Schlüter-ARCLINE-BAK tilbehør til individuelt badeværelsesdesign. Profilen leveres med et dekorationsindlæg af plast i profilfarven, hvormed skyggelisten efter ønske kan lukkes.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter-ARCLINE-APE er en dekorativ profil til fugedesign ved kanten af flisebelagte hylder eller vægelementer og danner en smal skyggeliste. Dette er særligt velegnet til optagelse af Schlüter- ARCLINE-BAK tilbehør til individuelt badeværelsesdesign. Profilen leveres med et dekorationsindlæg af plast i profilfarven, hvormed skyggelisten efter ønske kan lukkes.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter-ARCLINE-BAK er badeværelsestilbehør fremstillet af KEUCO, som er præmonteret på farvet, satineret ESG-sikkerhedsglas. Glaspladerne har en holder på bagsiden, som passer i Schlüter- ARCLINE profilerne og kan anbringes fleksibelt der. Tilbehøret fra KEUCO designserierne EDITION 400/ EDITION 11 og PLAN i forskellige farveskemaer dækker en bred vifte af smag.
læs videre

Schlüter®-DECO

Schlüter®-DECO

Schlüter-DECO er en profil med en 6 mm smal synsoverflade for et dekorativt fugedesign i flisebelægninger. Schlüter-DECO-M og -MC kan også anvendes som afslutningsprofiler for udvendige væghjørner. Schlüter-DECO af aluminium, messing og rustfrit stål er også egnet til udformningen af gulvbelægninger.
læs videre

Schlüter®-INDEC

Schlüter®-INDEC

Schlüter-INDEC er en højkvalitets-afslutningsprofil af elokseret aluminium for udvendige væghjørner og afslutninger af flisebelægninger. Profilets synsflade danner en tilbagetrukket skyggeeffekt.
læs videre

Schlüter®-ECK-E

Schlüter®-ECK-E

Schlüter-ECK-E er en hjørneprofil i rustfrit stål til udvendige væghjørner på flisebelagte overflader. Den giver holdbar kantbeskyttelse. De trapez perforede fastgørings flige integreres i fliseklæberen ved monteringen.
læs videre

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter-ECK-K er en hjørneprofil i rustfrit stål til eftermontering på udadgående hjørner.
Schlüter-ECK-KHK er en hjørneprofil i rustfrit stål udformet som hulkel til påklæbning på eksisterende indvendige hjørner.
Schlüter-ECK-KI er en hjørneprofil i rustfrit stål til påklæbning på eksisterende indvendige hjørner af fliser eller andre overflader.
læs videre

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter-DESIGNLINE er en bortprofil, som sikrer smukke løsninger på vægge som bort. Profilen kan flot kombineres sammen med Schlüter-RONDEC/-QUADEC profilen i vægløsninger.
læs videre

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter-QUADEC-FS er en dekorativ profil til indfatning af bordurer eller ornamentalt udlagte flisestriber.
læs videre

Schlüter®-DECO-DE

Schlüter®-DECO-DE

Schlüter-DECO-DE er en højkvalitets-afslutningsprofil af rustfrit stål for udvendige væghjørner med 135°-vinkel til flisebelægninger og sørger hermed for en god kantbeskyttelse.
læs videre

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter-DECO-SG er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger. Den danner en 12 mm bred skyggeliste. Fugen er særlig velegnet til optagelse og fiksering af glaselementer i gulv- og vægområdet.
læs videre

Schlüter®-DESIGNBASE-SL

Schlüter®-DESIGNBASE-SL

Schlüter-DESIGNBASE-SL er en profil af belagt eller elokseret aluminium af høj kvalitet for en hurtig udførelse af smukke sokkelbeklædninger.
læs videre

Schlüter®-DESIGNBASE-CQ

Schlüter®-DESIGNBASE-CQ

Schlüter-DESIGNBASE-CQ er en profil af belagt eller elokseret aluminium af høj kvalitet til fremstilling af dekorative bedækninger til sokler. Den højderegulærbare bærerprofils integrerede kamre kan bruges til at gemme kabler. Udløb til kabler kan fås som tilbehør.
læs videre

Schlüter®-RONDEC-DB

Schlüter®-RONDEC-DB

Schlüter-RONDEC-DB er en dekorativ profil til sokler, kanter eller afslutning mellem flise og malerbehandlet væg.
læs videre

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter-RONDEC-STEP er en kantprofil med fugepind til bordplader og lignende forkanter med en keramisk belægning. Den øvre afslutningskant får et afrundet udseende.
Schlüter-RONDEC-STEP-CT er en kantprofil med fugepind til bordplader og lignende forkanter med en keramisk belægning. I profilens forkant kan der ilægges samme keramiske belægning, eller der kan bruges andre dekorative elementer.
læs videre

Schlüter®-SCHIENE-STEP/-STEP-EB

Schlüter®-SCHIENE-STEP/-STEP-EB

Schlüter-SCHIENE-STEP er en kantprofil med fugepind til bordplader og lignende forkanter en keramisk belægning.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?