logo

Vægdesign på badeværelset

Design af badeværelsesvæggen er andet end bare fliserne: Hos Schlüter kombineres kantbeskyttelse, belysning og plads til tilbehør perfekt med fliserne.

En robust kantbeskyttelse understøtter holdbarheden af flisebelægningen i badeværelset. Schlüter-profiler giver afslutninger til vægbeklædninger og sokler af fliser og natursten, som både er mekanisk modstandsdygtige og dekorative. Takket være de mange materiale- og farvevarianter er der ingen grænser for kreativiteten med disse profiler.

Vægafslutninger, kantbeskyttelse og indvendige hjørner

For at beskytte flisekanterne i badeværelset mod stød har du brug for en robust kantbeskyttelse, der ideelt set også ser godt ud. Uanset om de er runde, kantede eller diskrete - Schlüter-profiler er altid en passende løsning, fordi de fås i forskellige former, materialer og overflader.

Hulkelprofiler er et alternativ til silikonefuger mellem væg og gulv i fugtige rum. De kan f.eks. bruges i brusebadet. Schlüter tilbyder profilerne i forskellige farver og overflader. Hvis det ønskes, kan profilen visuelt smelte sammen med fliseunderlaget.

Schlüter-QUADEC, her vist i aluminium med en rustbrun strukturbelægning, er en dekorativ og robust kantbeskyttelse til udvendige hjørner. zoom
DILEX-AHK-profilen, her vist i stengrå, er et visuelt tiltalende og hygiejnisk alternativ til silikonefuger i indvendige hjørner. zoom
Væghjørner og kantprofiler

Væghjørner og kantprofiler

Kantbeskyttelse er ikke et spørgsmål om smags. Smukke flisebelægninger, som er udført med håndværksmæssigt stolthed, er for værdifulde til, at man skal give afkald på at beskytte dem. Med kantbeskyttelsesprofiler fra Schlüter-Systems har du en sikkerhed for, det flotte resultat bliver ved med at fremstå smukt og elegant i mange år. Og takket være de mange former, farver og overflader, har du utalige valgmuligheder for at sætte dit personlige præg på fliseafslutningen.
læs videre

Lav highlights med borter

Ved anvendelse af borter kan man visuelt bryde vægge af massive vægfliser, samt vægfliser med store flader. Schlüter-Systems tilbyder også forskellige profiler til dette formål, f.eks. Schlüter-DESIGNLINE med sin enkle overflade i rustfrit stål. Schlüter-QUADEC-FS kan også bruges som kant til fliser eller en mosaikbort. Schlüter-DESIGNBASE-QD er en bort med indlagt LED-lys.

Uanset om det er mosaik, profil i rustfrit stål eller LED-lyslinje: Borter bryder fliserne visuelt op i badeværelset. zoom
En LED-lysprofil som bort i badeværelset er på en gang både et funktionelt og designmæssigt element. zoom
Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter-DESIGNLINE er en bortprofil, som sikrer smukke løsninger på vægge som bort. Profilen kan flot kombineres sammen med Schlüter-RONDEC/-QUADEC profilen i vægløsninger.
læs videre

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter-QUADEC-FS er en dekorativ profil til indfatning af bordurer eller ornamentalt udlagte flisestriber.
læs videre

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter-DESIGNBASE-QD er et profil i høj kvalitet af elokseret aluminium til mange forskellige anvendelser. Det kan som sokkel- eller bortprofil til vægflader monteres med forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES.
læs videre

Design af vægge med LED-teknologi

Belyste vægafslutninger, indirekte lys fra væggen mod loftet, bagbelyste vægafslutninger og spejlbelysning fås med lysprofilerne fra Schlüter-LIPROTEC. Enten som et plug & play-sæt til begyndere eller til fri planlægning for professionelle belysningsinstallatører.

Takket være de høje beskyttelsesklasser (IP65/IP67) kan du også installere Schlüter-LIPROTEC i brusebadet. zoom
En lysprofil i væggen kan både fungere som belysning og visuel rumdeler. zoom
LysProfilTeknik

LysProfilTeknik

For at skabe en god atmosfære i et rum er lys en afgørende faktor. Ud over belysningseffekten kan man med moderne lysteknik udforme et rum kreativt og dekorativt.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE: Fleksibelt og individuelt badeværelsesdesign med profil

Schlüter-ARCLINE – det innovative profilsystem til integrering af højkvalitetstilbehør – står for nytænkende design, høj fleksibilitet og mere funktionalitet på badeværelset. Med mottoet "Klik i stedet for at bore", forbliver både fliserne og forseglingen bagved intakte, når du bruger Schlüter-ARCLINE. KEUCO-tilbehør af høj kvalitet giver sammen med de praktiske Schlüter-profiler mulighed for et nyt, fleksibelt og individuelt badeværelsesdesign. Det er op til dig, om du vil vælge fliser, profiler og glashylder i harmonerende farver eller som kontrast.

Profilerne installeres under fliselægningen og danner en dekorativ skyggeliste, som er velegnet til optagelse af tilbehør. To forskellige profilvarianter gør det muligt at montere enten i fugen på væggen eller på en flisekant, f.eks. til forvægmontering eller som halvhøj skillevæg ved håndvask eller WC.

Tilbehøret klemmes blot fast i profilen og kan flyttes eller udskiftes efter ønske. zoom
To forskellige profilvarianter muliggør montering i fugen eller i den øverste kant af en for- eller skillevæg zoom
Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter-ARCLINE-BAK er badeværelsestilbehør fremstillet af KEUCO, som er præmonteret på farvet, satineret ESG-sikkerhedsglas. Glaspladerne har en holder på bagsiden, som passer i Schlüter- ARCLINE profilerne og kan anbringes fleksibelt der. Tilbehøret fra KEUCO designserierne EDITION 400/ EDITION 11 og PLAN i forskellige farveskemaer dækker en bred vifte af smag.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter-ARCLINE-APW er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger på væggen og danner en smal skyggeliste. Dette er særligt velegnet til optagelse af Schlüter-ARCLINE-BAK tilbehør til individuelt badeværelsesdesign. Profilen leveres med et dekorationsindlæg af plast i profilfarven, hvormed skyggelisten efter ønske kan lukkes.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter-ARCLINE-APE er en dekorativ profil til fugedesign ved kanten af flisebelagte hylder eller vægelementer og danner en smal skyggeliste. Dette er særligt velegnet til optagelse af Schlüter- ARCLINE-BAK tilbehør til individuelt badeværelsesdesign. Profilen leveres med et dekorationsindlæg af plast i profilfarven, hvormed skyggelisten efter ønske kan lukkes.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?