logo

Trappeprofiler for efterfølgende montering

Med Schlüter®-TREP-EK og Schlüter®-TREP-GK har Schlüter-Systems udviklet trappeprofiler, der kan monteres efterfølgende.
Med disse profiler opnås også efterfølgende en høj grad af trinsikkerhed, Schlüter®-TREP-EK er klassificeret med R10 V4 og Schlüter®-TREP-GK med R 11 og således også velegnet til f.eks. monteringen på skoler, i børnehaver og i omklædningsrum i idrætshaller.
 

 

 

Monteringen foretages hurtigt og nemt: Med monteringslimen Schlüter®-KERDI-FIX eller en velegnet epoxyharpikslim limes trappeprofilen blot på trinnenes kanter. Ikke kun trinfladens rilleprofil ved Schlüter®-TREP-EK eller mineralgranuleringen ved Schlüter®-TREP-GK, men også den optiske fremhævelse af trinkanten forøger sikkerheden.

Gennem den efterfølgende limning af profilerne er Schlüter®-TREP-EK og Schlüter®-TREP-GK meget velegnet til renoveringer, især hvis trappebelægningen, bortset fra de beskadigede kanter, stadig er i en upåklagelig tilstand. Derved dækker Schlüter®-TREP-EK og Schlüter®-TREP-GK også den følsom kant af flise- eller naturstensbelægningen, hvilket sikrer denne effektivt mod slagskader.
Rustfrit stål af høj kvalitet giver profilerne den nødvendige modstandskraft, også over for aggressive rengøringsmidler. Den metalliske overflade sikrer derudover et flot udseende. Profilerne fra TREP-familien kan leveres i tre skinnelængder: 2,50 meter, 1,50 meter og 1 meter.


 

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter-TREP-E er en kantprofil til trapper i rustfrit stål med en skridsikker overflade.
Schlüter-TREP-EK er en trappeprofil i rustfrit stål med en speciel skridsikker overflade med henblik på sikker og æstetisk udformning af trinkanter. Den kan monteres på eksisterende trin med en belægning af fliser eller naturstensplader.
Schlüter-TREP-EFK er en trappeprofil i rustfrit stål med en speciel skridsikker overflade. Profilen fastklæbes med monteringslim i en udfræsning i naturstenen eller direkte på flisen. Dette giver en sikker og flot udformning af trinnet.
læs videre

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter-TREP-G er en trappeprofil af børstet rustfrit stål med en påklæbet skridsikker trinflade.
Schlüter-TREP-GK er en trappeprofil i børstet rustfrit stål med en påklæbet skridsikker trinflade. Den kan monteres på eksisterende trin, der er belagt med fliser eller naturstensplader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?