logo

Tætning

Fliseblægninger er ikke vandtætte: Ved fugning kan der trænge fugt ind i undergrunden og beskadige byggesubstansen. Med en samlingstætning kan du forhindre dette effektivt. Med Schlüter®-DITRA og Schlüter®-KERDI giver Schlüter-Systems dig et komplet system af ideelt afstemte komponenter til tætningen. Her finder du den passende løsning til hver anvendelse og hver detalje.

ETA Danmark

Schlüter-KERDI-DS vådrumssystem med Schlüter-KERDI-DS membran til gulve og vægge i vådrum opfylder kravene i Nationalt Anneks til ETAG 022 – Vandtætningssystemer til gulve og/eller vægge i vådrum af 2009-05-14 til brug på fugtfølsomme og ikke-fugtfølsomme underlag med eller uden evner. Dette anvendelsestekniske dokumentation er baseret på ETA-09/0146. ATD.2011/001

Schlüter-KERDI vådrumssystem med Schlüter-KERDI-200 membran til gulve og vægge i vådrum opfylder kravene i Nationalt Anneks til ETAG 022 – Vandtætningssystemer til gulve og/eller vægge i vådrum af 2009-05-14 til brug på ikke fugtfølsomme underlag med eller uden revner. Dette anvendelsestekniske dokumentation er baseret på ETA-09/0146. ATD.2011/003

Schlüter®-KERDI-CID

Schlüter®-KERDI-CID

Schlüter-KERDI-CID er tætningssæt til kapillær afbrydelse på gulvet i døråbninger, i henhold til DIN 18534. Sættene adskiller sig fra hinanden ved udformningen af døråbningsretningen indad/udad.
læs videre

Schlüter®-KERDI-TS

Schlüter®-KERDI-TS

Schlüter-KERDI-TS er et sæt til sikker tætning af indbygningsdele som fx bade- og bruserkar af stål-emalje, akryl og polymerbeton til Schlüter-KERDI tætningssystemet. Det omfatter tætningsbånd af polyetylen til sammenføjninger fremstillet af fleecevæv med klæbestof på begge sider og selvklæbende lyddæmpningsstrimler, Schlüter-KERDI-FIX monteringsklæbestof, renseservietter og monteringshjørne(r).
læs videre

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter-KERDI er en vandtæt polyethylenmåtte, der er udstyret med en forankret fleecemembran på begge sider. Den er anvendelig i forbindelse med flisebelagte overflader på vægge og gulve. Schlüter-KERDI-DS er på grund af den store vanddampdiffusionsmodstand velegnet til brug som fugtspærre i forbindelse med flisebelægningen. Schlüter-KERDI-KEBA er et tætningsbånd til at tætne måttesamlinger og væg-/gulvsamlingerne.
læs videre

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

Schlüter-DITRA er en polypropylen-bane måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter-KERDI-COLL-L er en 2-komponent tætningsklæber på basis af en opløsningsmiddelfri akrylatdispersion og et cementbaseret reaktionspulver. Produktet er velegnet til at lime og tætne overlapninger i forbindelse med Schlüter-KERDI-baner. Endvidere kan Schlüter-KERDI-COLL-L bruges til at foretage en tæt sammenlimning af stødsamlinger og forbindelser ved tætningsbåndene Schlüter-KERDI-KEBA på Schlüter-KERDI, Schlüter-DITRA og Schlüter-DITRA-HEAT samt ved Schlüter-BARA-kantprofiler.
læs videre

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter-KERDI-FIX er en elastisk lim til fliser baseret på MS Polymer. Den er velegnet til limning af profiler og Schlüter-KERDI-BOARD samt til tætning af tilslutninger af Schlüter-KERDI-tætningsmembransektionerne.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?