logo

Tætning i badeværelset

Badeværelset er udsat for meget fugt: Omkring brusekabiner og badekar i form af stænkvand, ved andre vandkilder opstår der vanddamp, som sætter sig på vægge og gulve. Allerede små ulykker som badekar, som løber over, kan sætte større mængder af fugt fri. Ofte står der også en vaskemaskine i badeværelset, som kan give en oversvømmelse.
I dag er brusekabiner i gulvniveau moderne, her opfanges brusevandet ikke i en beholder, men løber direkte til afvandingsudløbet via gulvbelægningen.

Udfordringen: Forhindring af fugtskader i undergrunden

Mange tror, at flisebelægninger er vandtætte. Det er dog kun delvist rigtigt: Der kan trænge fugt ind i undergrunden igennem fugerne.

Konsekvensen:

Fugtskader i byggesubstansen. Medmindre du sørger for en egnet tætning.

Løsningen: Tætning i samlingen med flisebelægningen

Eftersom en bituminøs tætning i forbindelse med fliserne er meget vanskelig at lave, er samlingstætninger her den foretrukne løsning.

Med Schlüter®-DITRA, Schlüter®-KERDI, -KERDI-FIX og -KERDI-COLL kan du hurtigt og sikkert lave en tætning i samling med flise- eller naturstenbelægningen.

Hvis ikke undergrunden egner sig til flisebelægninger, er bliver et omfattende ekstra arbejde og tætningsforanstaltninger ofte nødvendige. Med Schlüter®-KERDI-BOARD er det nemt at fremstille en lægningsfærdig undergrund med tætning - uanset om der er tale om murværk, en konstruktion af træ eller metal eller blandings-/gamle undergrunde ved saneringen.

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

Schlüter-DITRA er en polypropylen-bane måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter-KERDI er en vandtæt polyethylenmåtte, der er udstyret med en forankret fleecemembran på begge sider. Den er anvendelig i forbindelse med flisebelagte overflader på vægge og gulve. Schlüter-KERDI-DS er på grund af den store vanddampdiffusionsmodstand velegnet til brug som fugtspærre i forbindelse med flisebelægningen. Schlüter-KERDI-KEBA er et tætningsbånd til at tætne måttesamlinger og væg-/gulvsamlingerne.
læs videre

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter-KERDI-COLL-L er en 2-komponent tætningsklæber på basis af en opløsningsmiddelfri akrylatdispersion og et cementbaseret reaktionspulver. Produktet er velegnet til at lime og tætne overlapninger i forbindelse med Schlüter-KERDI-baner. Endvidere kan Schlüter-KERDI-COLL-L bruges til at foretage en tæt sammenlimning af stødsamlinger og forbindelser ved tætningsbåndene Schlüter-KERDI-KEBA på Schlüter-KERDI, Schlüter-DITRA og Schlüter-DITRA-HEAT samt ved Schlüter-BARA-kantprofiler.
læs videre

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter-KERDI-FIX er en elastisk lim til fliser baseret på MS Polymer. Den er velegnet til limning af profiler og Schlüter-KERDI-BOARD samt til tætning af tilslutninger af Schlüter-KERDI-tætningsmembransektionerne.
læs videre

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter-KERDI-SHOWER er et modulært system til konstruktion af brusere i plan med gulvet, med keramiske fliser. Faldelementerne kan fås i talrige forskellige dimensioner. På den måde kan der tilbydes en passende løsning til de fleste byggeprojekter.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

Simpelthen tæt: Schlüter®-KERDI-COLL
Simpelthen tæt: Schlüter®-KERDI-COLL

Schlüter®-KERDI-DS - Wellness for byggesubstansen
Schlüter®-KERDI-DS - Wellness for byggesubstansen