logo

Tætning i badeværelset

Hold fugt væk fra byggematerialet: Med Schlüter-KERDI

Fliser er normalt vandtætte, men et svagt punkt bliver ofte glemt: Fugt kan trænge ind i underlaget via fugerne. For at undgå skimmelvækst og skader på byggematerialet i badeværelset skal gulve og vægge derfor forsegles komplet og sikkert, inden fliserne lægges.

Særlige tætningsløsninger til enhver anvendelse

Forebyg fugtskader med systemløsninger fra Schlüter-Systems. Under navnet Schlüter-KERDI finder du en lang række produkter til tætning. Her er et par eksempler: 

  • Tætningsmembraner til overfladen (Schlüter-KERDI)
  • Tætningsbånd til samlinger og stødforbindelser (Schlüter-KERDI-KEBA)
  • Særlige løsninger til hjørner eller rørsamlinger (Schlüter-KERDI-MV/-PAS).


Med KERDI-COLL-L og KERDI-FIX har du også de rigtige klæbemidler til sikker forsegling ved hånden.

Der findes også en Schlüter-løsning til vanskelige områder som f.eks. overgangen fra et badekar til en væg: Schlüter-KERDI-TS-forbindelsestætningen zoom
Rørgennemføringer forsegles med Schlüter-KERDI-PAS-Set: Det består af en tætningsmanchet samt en plastmuffe, der er indarbejdet i byggeproppen. zoom

En lang række Schlüter-produkter er standardkonforme og systemtestede (abP-ETA) systemkomponenter til brug i områder, der er udsat for fugt. De er i overensstemmelse med DIN 18534 og kan anvendes pålideligt som AIV (tætning i kombination med fliser og plader).

Schlüter®-KERDI-TS

Schlüter®-KERDI-TS

Schlüter-KERDI-TS er et sæt til sikker tætning af indbygningsdele som fx bade- og bruserkar af stål-emalje, akryl og polymerbeton til Schlüter-KERDI tætningssystemet. Det omfatter tætningsbånd af polyetylen til sammenføjninger fremstillet af fleecevæv med klæbestof på begge sider og selvklæbende lyddæmpningsstrimler, Schlüter-KERDI-FIX monteringsklæbestof, renseservietter og monteringshjørne(r).
læs videre

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter-KERDI er en vandtæt polyethylenmåtte, der er udstyret med en forankret fleecemembran på begge sider. Den er anvendelig i forbindelse med flisebelagte overflader på vægge og gulve. Schlüter-KERDI-DS er på grund af den store vanddampdiffusionsmodstand velegnet til brug som fugtspærre i forbindelse med flisebelægningen. Schlüter-KERDI-KEBA er et tætningsbånd til at tætne måttesamlinger og væg-/gulvsamlingerne.
læs videre

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

Schlüter-DITRA er en polypropylen-bane måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter-KERDI-COLL-L er en 2-komponent tætningsklæber på basis af en opløsningsmiddelfri akrylatdispersion og et cementbaseret reaktionspulver. Produktet er velegnet til at lime og tætne overlapninger i forbindelse med Schlüter-KERDI-baner. Endvidere kan Schlüter-KERDI-COLL-L bruges til at foretage en tæt sammenlimning af stødsamlinger og forbindelser ved tætningsbåndene Schlüter-KERDI-KEBA på Schlüter-KERDI, Schlüter-DITRA og Schlüter-DITRA-HEAT samt ved Schlüter-BARA-kantprofiler.
læs videre

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter-KERDI-FIX er en elastisk lim til fliser baseret på MS Polymer. Den er velegnet til limning af profiler og Schlüter-KERDI-BOARD samt til tætning af tilslutninger af Schlüter-KERDI-tætningsmembransektionerne.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?