logo

Søges: Den perfekte formel til industrikøkkenet

Køkkener og laboratorier i industrien står permanent under højtryk. Så kan det ikke undre, at belastbarheden er det mest elementære argument ved materialevalget. Desuden volder uegnede undergrunde og fugt problemer.

Vores systemløsninger reagerer præcist. Vores mål: At udstyre keramik med en lang holdbarhed og tæthed for at holde vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne så lave som muligt og principielt at undgå følgeomkostninger. Dvs. en ekstra beskyttelse til den løbende produktion og samtidig en større investeringssikkerhed for dig.

Keramikkens tidløst-neutrale og såkaldte rene optik kan du bare se som en positiv ekstra fordel. Måske vælger du så også keramiske belægninger på arbejdsplader. Unsere hulkehl-tilslutninger har for længst overstået deres prøvetid...

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter-KERDI er en vandtæt polyethylenmåtte, der er udstyret med en forankret fleecemembran på begge sider. Den er anvendelig i forbindelse med flisebelagte overflader på vægge og gulve. Schlüter-KERDI-DS er på grund af den store vanddampdiffusionsmodstand velegnet til brug som fugtspærre i forbindelse med flisebelægningen. Schlüter-KERDI-KEBA er et tætningsbånd til at tætne måttesamlinger og væg-/gulvsamlingerne.
læs videre

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter-DITRA 25 er en polyætylen måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter-produkter i rustfrit stål-kvalitet

Schlüter-produkter i rustfrit stål-kvalitet

Der Werkstoff Edelstahl erfreut sich in der Architektur immer größerer Beliebtheit. Auf die steigende Nachfrage hat Schlüter-Systems reagiert und bietet mittlerweile ein breites Sorti ment von Profilen aus diesem Material an. Für den Einsatz in Bereichen mit besonderen Belastungen wie Schwimmbäder oder Industrieanlagen ist die Werkstoffqualität Edelstahl V4A mit erhöhten chemischen Beständigkeitsmerkmalen gedacht, die Schlüter-Systems nun in einem erweiterten Profilsortiment vorstellt.
læs videre

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter-DILEX-HKS er et konkavt profil i rustfrit stål med et vedligeholdelsesfrit bevægelsesområde til gulv-/vægsamlinger ved keramiske flisebelægninger.
Schlüter-DILEX-EHK er en konkavformet profil i rustfrit stål til indvendige væghjørner og gulv-/vægovergange med store krav til hygiejne.
læs videre

Schlüter®-ECK-E

Schlüter®-ECK-E

Schlüter-ECK-E er en hjørneprofil i rustfrit stål til udvendige væghjørner på flisebelagte overflader. Den giver holdbar kantbeskyttelse. De trapez perforede fastgørings flige integreres i fliseklæberen ved monteringen.
læs videre

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter-ECK-K er en hjørneprofil i rustfrit stål til eftermontering på udadgående hjørner.
Schlüter-ECK-KHK er en hjørneprofil i rustfrit stål udformet som hulkel til påklæbning på eksisterende indvendige hjørner.
Schlüter-ECK-KI er en hjørneprofil i rustfrit stål til påklæbning på eksisterende indvendige hjørner af fliser eller andre overflader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?