logo

Skillevægge

I badeværelser bygges der ofte skillevægge til adskillelse af brusekabine eller WC eller som rumdelere. Hvis sådanne vægge mures eller fremstilles som skelet beklædt med træ, er det som regel tidskrævende, og overfladerne kan ofte ikke anvendes som underlagsflader til flisebelægninger uden yderligere forberedelser.

Stabile og selvbærende

Med Schlüter®-KERDI-BOARD i tilstrækkeligt tykkelse er det nemt og hurtigt at lave stabile og selvbærende skillevægge, der er egnede som direkte underlag til opsætning af fliser. Om nødvendigt kan skillevæggene fastgøres og stabiliseres yderligere med vores systemvinkler eller -U-profiler. Stød- og lejefugerne skal limes sammen. En U-profil i rustfrit stål kan også anvendes som topmonteret synlig flade eller til montering af beslag. På den måde kan der oprettes både enkle adskillelser til hele WC- og brusekabineanlæg eller omklædningsrum med skillevægssystemer Schlüter®-KERDI-BOARD.

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-KERDI-BOARD-W

Schlüter®-KERDI-BOARD-W

Schlüter-KERDI-BOARD-W er et præfabrikeret element til at skabe en individuelt designet, flisebelagt håndvask med armaturerne monteret på væggen. Elementet kan installeres i nicher eller væghjørner og kan nemt tilpasses individuelt til de lokale forhold. Der er mulighed for frit svævende montering med vægbeslag, der fås som ekstraudstyr.
læs videre

Video ”Skillevægge i Schlüter®-KERDI-BOARD”

Skillevægge i Schlüter®-KERDI-BOARD til brusekabine- eller WC-adskillelser er allerede udstyret med tætning.

KERDI-BOARD: Indbygning af skillevægge
image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?