logo
Schlüter®-KERDI-COLL

Simpelthen tæt: Schlüter®-KERDI-COLL

"Alt under ét tag" tilbyder Schlüter-Systems ved udførelsen af samlingstætninger indendørs og udendørs: Schlüter®-KERDI-COLL er en tætningslim, som er afstemt efter systemet, til klæbning af overlapninger og tilslutninger.

Schlüter®-KERDI-KEBA har ofte vist sit værd som tætningsbånd til tætning af banestød eller tilslutninger af samlingstætninger med Schlüter®-DITRA eller Schlüter®-KERDI. Med tætningslimen Schlüter®-KERDI-COLL tilbyder Schlüter-Systems den komplette samlingstætning med Schlüter®-KERDI og Schlüter®-DITRA - alt under ét tag.

Tætningslimen, som er sammensat af to komponenter - et cementært reaktivpulver og en opløsningsmiddelfri akryldispersion - og som på stedet kan blandes til et materiale, der kan stryges og spartles, er beregnet til en sikre klæbning af banestød og tilslutninger med Schlüter®-KERDI-båndet. Det gælder både for stødforbindelse mellem Schlüter®-DITRA- samt Schlüter®-KERDI-baner og tilslutninger til Schlüter®-BARA-profiler eller øvrige komponenter. Også overlapninger af KERDI-baner (min. 5 cm) kan sammenklæbes tæt med KERDI-COLL.

Den færdigblandede lim påføres enten med en tandspartel eller pensel. Schlüter®-KERDI-båndene trykkes blot på med en murske eller rulle over hele fladen.

Sammenklæbningen af KERDI- og DITRA-banerne samt lægningen af fliserne sker med de dertil egnede tyndtlagsmørtler.

Schlüter®-KERDI-COLL leveres med en 4,25 kg-kombinationspakke med to komponenter: Den opløsningsmiddelfrie akrylatdispersion KERDI-COLL-A (1,75 kg) og det cementære reaktivpulver KEDRI-COLL-R (2,5 kg). Med et blandingsforhold 1:1,4 giver det en konsistens, som er god at stryge og spartle.

Efter blandingen kan limen forarbejdes i ca. 60 minutter (ved 20°C). Ved den temperatur er hærdningstiden 2 timer i luften og ca. 4 timer under Schlüter®-KERDI-KEBA. De originalt lukkede pakker opbevares tørt og frostfrit i ca. 12 måneder. Ved transport, forarbejdning og under hærdningen skal der ligeledes sørges for frostfrihed. Forarbejdningstemperatur skal være >5°C indtil den endelige størkning.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?