logo

SIKKERHED MED SYSTEM.

Kvalitet på langt sigt!

På grund af den patenterede opbygning af det keramiske klimagulv neutraliseres spændinger i konstruktionen. Med Schlüter®-BEKOTEC-THERM opstår der således et vedvarende skadefrit, opvarmet flisegulv, som De vil have glæde af i mange år.

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter-BEKOTEC-EN er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 52 mm (inkl. 20 mm isolering). Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN F

Schlüter®-BEKOTEC-EN F

Schlüter-BEKOTEC-EN F er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 31 mm. Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F-PS

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F-PS

Schlüter-BEKOTEC-EN-F-PS er en nopret plade til cementgulv af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie til installation af Schlüter-varmerør (Ø 14/16 mm). Pladen er selvklæbende på bagsiden. Nå beskyttelsesfilmen er fjernet, kan pladen lægges på egnede underlag.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS

Schlüter-BEKOTEC-EN FTS er en monteringsplade af en trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie, som på bagsiden er forsynet med en 5 mm trinlydsdæmpning. Monteringspladen udlægges på et egnet underlag med tilstrækkelig bæreevne.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK

Schlüter-BEKOTEC-EN FK er en monteringsplade af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie, som på bagsiden er forsynet med et bærevæv. Monteringspladen skal påklæbes et egnet underlag med tilstrækkelig bæreevne.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK-PS

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK-PS

Schlüter-BEKOTEC-EN-FK-PS er en nopret plade til cementgulv af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie. Pladen er selvklæbende på bagsiden.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter-BEKOTEC-DRAIN er en sikker, særligt tynd belægningskonstruktion som system til revnefrie og funktionssikre, svømmende udendørs gulve med belægninger af keramik og natursten.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Få mere viden om keramik-klimagulve.