logo

LIPROTEC-CONTROL

Schlüter LIPROTEC-CONTROL-styringsteknologi tilbyder alle mulighederne for moderne lysstyring med LIPROTEC-CLASSIC- og LIPROTEC-ZONES-varianterne. Det gennemprøvede CLASSIC-system er en enkel og bekvem løsning til styring af en LIPROTEC-lyskilde, med en mobil enhed, en fjernbetjening, eller nu også med en trådløs drejekontakt. Hvis du ønsker at styre flere lyszoner bekvemt med ét betjeningselement, tilbyder den nye LIPROTEC ZONES LED-styring en lang række muligheder, herunder tidsafhængig programmering. Begge systemer arbejder med den gennemprøvede Bluetooth-teknologi.

CLASSIC eller ZONES – valget er dit, så det passer til dine behov for moderne accentbelysning.

LIPROTEC-CLASSIC

Klassikeren til styring af enkle LED-installationer med Schlüter-LIPROTEC. Du kan ikke styre en lyskilde mere enkelt. Styringen LIPROTEC-CLASSIC gør det muligt, på en komfortabel måde, at styre ensartede lyskilder i hele rummet, enten farvet eller hvidt. Installationen kan enten foretages i PRO- eller EASY-systemet, men det er helt efter forarbejderens eget valg. Som bruger kan du vælge, om du vil styre den via fjernbetjeningen, Schlüter LED-Color-Control-appen, eller eventuelt med den nye, stilfulde og trådløse drejekontakt. Styringssættene kan til enhver tid udvides med yderligere receivere, hvis det er nødvendigt.

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter-LIPROTEC-PEBR/-EBR er en Bluetooth-receiver til styring af hvide eller RGB+W LED-strips via den medfølgende fjernbetjening eller en egnet Bluetooth-kompatibel smartphone eller tablet.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-ERP

Schlüter®-LIPROTEC-ERP

Schlüter-LIPROTEC-ERP er radio-drejekontakter til styring af Schlüter-LIPROTEC-PEBR/-EBR Bluetooth-receivere.
læs videre

LIPROTEC-ZONES

Den nye Schlüter LIPROTEC ZONES-styring sætter nye standarder med innovativ Bluetooth mesh-teknologi. Selv mere komplekse installationer af LED-systemer fra Schlüter-LIPROTEC-EASY- og -PRO-serien kan styres bekvemt med LIPROTEC-ZONES. LED-elementerne kan styres individuelt eller kombineres i zoner, der styres sammen. Bluetooth-Mesh-teknologien gør det muligt med LIPROTEC-ZONES at betjene forskellige lyskilder pålideligt, selv over længere LED-afstande. De praktiske startsæt kan til enhver tid udvides med yderligere receivere, hvis det er nødvendigt. Systemet kan styres via fjernbetjeningen, som er inkluderet i startsættet, via en mobilenhed med en app, eller ved hjælp af en drejekontakt, der fås som tilbehør.

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZS/-EBZS

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZS/-EBZS

Schlüter-LIPROTEC-PEBZS/-EBZS er startsæt til praktisk styring af lyskilder i LIPROTEC-ZONES-systemet.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZR/EBZR

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZR/EBZR

Schlüter-LIPROTEC-PEBZR/-EBZR er Bluetooth-Mesh-receivere til styring af flere LIPROTEC LED-strips via ZONES-fjernbetjeningen, egnede Bluetooth-kompatible mobile enheder eller en ZONES-drejekontakt.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-ERPZ

Schlüter®-LIPROTEC-ERPZ

Schlüter-LIPROTEC-ERPZ er Bluetooth-Mesh-drejekontakter til styring af LIPROTEC-ZONES-lysprofilteknik.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?