logo

Neues Produkt - Iserlohn - 28.09.2010

Schlüter®-QUADEC-PQ – det billige alternativ

Det behøver ikke altid være rustfrit stål. Derfor præsenterer Schlüter-Systems nu den succesfulde afslutningsprofil Schlüter®-QUADEC i et nyt plast-outfit.

Afslutningsprofiler med et kvadratisk tværsnit bliver stadig mere populære. Det tidløse retvinklede design gav hurtigt  profilerne af typen Schlüter®-QUADEC  en bestseller-status.

Schlüter-Systems reagerer nu på den store efterspørgsel og optager Schlüter®-QUADEC-PQ af kulørt PVC i sortimentet. Den supplerer de allerede eksisterende profilvarianter af rustfrit stål, kulørt belagt og anodiseret aluminium med en billig variant. Profilen fås i farverne bahama, brillianthvid, pastelgrå, softfersken og hvid  i højderne fra 6 mm til 12,5 mm. Selvfølgelig fås der til den nye profil også præfabrikerede formstykker til pæne hjørneudførelser.

At en billig pris ikke er lig med dårligere kvalitet, beviser Schlüter®-QUADEC-PQ på en anskuelig måde. Således er den nye plastprofil også udstyret med den praktiske patenterede fugepind for et jævnt fugebillede, der er nemt at fremstille.

 

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?