logo

Pressemeddelelse - Iserlohn - 26.06.2014

Schlüter®-KERDI: Skæreraster til en bedre forarbejdning

zoom

Med det nye skæreraster inklusiv partinummer bliver forarbejdningen af Schlüter®-KERDI endnu nemmere og sikrere.

Med et nyt, praktisk skæreraster bliver forarbejdningen af samlingstætningen Schlüter®-KERDI nu endnu bedre. Det smarte skema hjælper med en nem og præcis tilskæring af rullevaren til det påkrævede mål.

Takket være en løbende visning af de resterende meter på rullen informeres håndværkeren desuden altid om, hvor meget materiale der er tilbage til det pågældende byggeprojekt. Endnu en fordel af rasteret: Det er en praktisk hjælp til en jævn oprettelse af overlapninger og tætningsbånd.

Nyt er også det påtrykte partinummer på hver rulle. Det sørger for øget gennemsigtighed og viser, at materialet med succes har gennemgået den strenge kvalitetskontrol for samlingstætningen.

Det nye rasterpåtryk indføres gradvist og står snarest til rådighed til alle rullelængder af tætningsbanen Schlüter®-KERDI-200.

Samlingstætningen Schlüter®-KERDI har i over 25 år sat nye standarder ved udlægningen af keramiske fliser og naturstensplader. Den kan forarbejdes hurtigt og nemt og byder på maksimal sikkerhed takket være en konstant lagtykkelse og tætningsklæberen Schlüter®-KERDI-COLL, der er en del af systemet. Med formstykker til hjørneudprægninger og rørgennemføringer står der også intelligente løsninger til rådighed til vanskelige monteringsdetaljer.
image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?