logo

Sæt dit præg på tingene med Schlüter®-LIPROTEC

Perfekt! Lysprofilerne fra Schlüter®-LIPROTEC-serien ser ekstra godt ud i køkkenet.

Der er et væld af muligheder: Kogeøen kan underlægges kulørt lys med Schlüter®-LIPROTEC, der kan monteres en elegante lyslinje langs køkkenbordet eller en direkte belysning, der ganske enkelt synes at flyde ud af fliserne.

Indirekte sokkelbelysning

Den indirekte sokkelbelysning har en forbløffende effekt. Lyset får hele kogeøer til at svæve i en øjensynlig vægtløs tilstand, mens den kulørte underlægning i køkkenet sætter rummet i et helt nyt lys.

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter-LIPROTEC-WS er et bæreprofil i høj kvalitet af elokseret aluminium til belysning af foranstillede vægflader gennem forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES, der er lagt i profilet. Profilet kan i kombination med to forskellige diffuserende skærme opnå varierende lyseffekter, og efter eget valg kan vægfladeafslutningen belyses indirekte eller direkte.
læs videre

Belysning ud af flisespejlet

En smuk fliseafslutning kombineret med lys – det er kun Schlüter®-LIPROTEC, der kan det. Ved den indirekte belysning synes lyset at skinne direkte ud af fliserne. Således er det for eksempel muligt at realisere en indirekte hvælvingbelysning mod loftet eller mod gulvet.

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter-LIPROTEC-VB er et fliseafslutningsprofil af høj kvalitet til vægområdet med en 25 mm bred synsflade. Den er forberedt til montering af LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES, og kan i kombination med to forskellige diffuserende skærme opnå forskellige lyseffekter.
læs videre

Lineære belysningsløsninger, der virker som blikfang

Fint eller kraftigt. Hvidt eller kulørt. I flisen eller i den pudsede væg. Med profilerne i Schlüter®-LIPROTEC-serien er der utallige forskellige udformningsmuligheder. De har dog alle en ting til fælles: De ser rigtig godt ud!

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter-DESIGNBASE-QD er et profil i høj kvalitet af elokseret aluminium til mange forskellige anvendelser. Det kan som sokkel- eller bortprofil til vægflader monteres med forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter-LIPROTEC-LL er et bæreprofil i høj kvalitet fremstillet i eloxeret aluminium til etablering af blikfangsbelysningsløsninger i vægbeklædninger, niche- eller reolkonstruktioner og elementer.
læs videre

Køkkenborde

Med Schlüter®-LIPROTEC bliver køkkenbordet til blikfang. Flisebelægningen „on top“. Belysningen i kanten. På kanten af køkkenbordet er profilerne også velegnede til en diskret lyslinje med lysudstråling nedad. Således kan man opnå enestående effekter i sammenspil med møblernes frontside.

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter-LIPROTEC-PB er et podiekantprofil i høj kvalitet af elokseret aluminium med en 25 mm bred synsflade. Den er forberedt til montering af LED-strippen Schlüter-LIPROTEC-ES, og kan sammen med Schlüter-trappeprofiler udgøre en flot podiekantbelysning.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?