logo

Overgangsprofiler til saneringen

Hvis der i planlægningsfasen ikke er blevet planlagt en overgang mellem de forskellige belægningsmaterialer, kan der med Schlüter®-RENO profiler udføres en sikker højdeudligning. På den måde undgås snublekanter, og det er uden problemer muligt at køre på disse områder med rullestole og ganghjælpemidler.

Dermed kan kravene til barrierefrit, ældre- og handicapvenligt byggeri iht. DIN 18024 og 18025 opfyldes.

Schlüter®-RENO profilernes sortiment er så bredt, at der står en passende profil til rådighed til ethvert byggemæssigt forhold.

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter-RENO-TK giver en glidende overgang mellem fliseoverflader og lavere liggende gulvbelægninger. Derudover beskyttes kanterne på tilstødende gulvbelægninger effektivt.
læs videre

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

Schlüter-RENO-V er en profil med en variabelt overgangsdel, så der kommer en jævn overgang mellem gulvbelægninger af forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilen.
læs videre

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter-RENO-U giver en jævn overgang mellem gulvbelægninger med forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-EU, -EBU og -MU har ingen fugepind. Schlüter-RENO-RAMP er en profil, der giver en skrånende overgang mellem flisebelægninger og lavere tilgrænsende overflader med ekstra svære applikationer. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-RAMP-K er en profil til trinløs overgang fra hårdt belastede flisebelægninger til et tilstødende lavere belægningsmateriale. Profilen kan påklæbes for en efterfølgende højdeudligning mellem belægningsmaterialet og underlaget.
læs videre

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T

Schlüter-RENO-T eftermonteres for at samle forskellige typer gulvbelægninger i samme højde.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?