logo

Opfinde et lettere liv!

Den forskerånd, som firmaets stifter Werner Schlüter var besjælet af …
... kan vi takke for, at vi står der, hvor vi nu befinder os: Schlüter-SCHIENE er i dag et verdenskendt og succesrigt produkt. Det er ikke så mærkeligt, at vi bevarer initiativet. Vi arbejder hele tiden på at gøre livet lettere for Dem. I den forbindelse er vi i øvrigt nærmest besat af detaljerne. Derved bliver vore løsninger for det meste så diskrete, at de i bedste fald slet ikke bemærkes.

Produkttest hos FLIESEN SCHLÜTER
For førsteklasses systemløsninger.

Senest når vi fortæller historien med skinnen, ser vi på ny, hvor vigtigt det er at have direkte kontakt til praksis. Hos os konfronteres hvert produkt med hverdagens krav allerede i testfasen! Vi tillader os oven i købet den luksus at have vort eget firma til formålet: Vort fliselæggerfirma FLIESEN-SCHLÜTER opererer i Iserlohn på det regionale marked. Her tester vi alle nye produkter med henblik på anvendelighed i praksis og egnethed til markedet.

Fra praksis til praksis ...
... ser vi altså ikke kun som en eller anden grundsætning, men som succesrig Schlüter-tradition. Sådan har det været i over tre årtier! Det er dog ikke kun gode idéer, men også vore kvalificerede og motiverede medarbejdere der har bidraget til, at vi er nået dertil, hvor vi står i dag. Med den viden investerer vi både i kontinuerlig uddannelse og videreuddannelse af vore medarbejde og i videreudvikling af vore produktionsanlæg.
Og eftersom vi tager det meget nøje med anvendeligheden i praksis, gennemgår hvert eneste nye produkt både firmainterne praktiske tests og eksterne tests udført af ansete institutter.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?