logo

ØKOLOGISK & KOMFORTABELT.

Energie sparen, kosten drukken!

Takket være den patenterede tynde konstruktion af det keramiske gulv er det kun nødvendigt at opvarme en lille gulvmasse. Derved kan gulvvarmen bruges energisparende med lave fremløbstemperaturer.
Den ensartede varmefordeling med Schlüter®-DITRA medfører en hurtig og omfattende varmeafgivelse og skaber et behageligt indeklima.

Det keramiske klimagulv er perfekt egnet til drift med økologiske varmepumper. Men også med konventionelle varmefrembringende aggregater vil de lave fremløbstemperaturer skåne miljøet – og Deres tegnebog.

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter-BEKOTEC-EN er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 52 mm (inkl. 20 mm isolering). Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN F

Schlüter®-BEKOTEC-EN F

Schlüter-BEKOTEC-EN F er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 31 mm. Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

Schlüter-DITRA er en polypropylen-bane måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Fremløbstemperatur

Som fremløbstemperatur betegner man den temperatur af det varmeoverførende medium, som bliver tilført til keramik-klimagulvet (f.eks.
vand). Hvor høj fremløbstemperaturen er, er afhængig af de varmeafgivende flader og rummenes varmebehov. Ved almindelige systemer lå den tidligere på 70-90°C.

Den lave fremløbstemperatur på ca. 30°C gør Schlüter®-BEKOTEC-THERM til den perfekte partner til kombinationen af varmepumpe og solteknologi – hvis energi samtidig er tilstrækkelig til også at opvarme brugsvand til badet og køkkenet.

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Få mere viden om keramik-klimagulve.