logo

Moderne badeværelsesbelysning med Schlüter®-LIPROTEC

Badezimmerbeleuchtung mit Schlüter-LIPROTEC

Med LIPROTEC kan du sætte unikt præg på badeværelset, f.eks. i form af sokkelbelysning eller en oplyst niche.

Lyset i badeværelset skal opfylde forskellige krav: Der er brug for en lys spejlbelysning uden skygger, når man skal ordne sit hår eller lægge makeup. Hvis du vil slappe af i badekarret eller brusebadet, kan det også være varmere toner. I vinklede badeværelser og brusebade er det vigtigt, at hvert hjørne er belyst.

Med Schlüter-LIPROTEC har du fleksibilitet til at vælge mellem forskellige farvenuancer og til at installere LED-lys i flisebelægninger, selv i vådrum.

Spejle og vægpaneler belyses med Schlüter-LIPROTEC uden forstyrrende skygger. zoom
Med sokkelbelysning kan du få dit badekar til at virke svævende. zoom

Badeværelsesspejl med LED-belysning

Spejle og håndvaske med LED-ramme giver en blød, blænd- og skyggefri belysning i badeværelset. Du kan lade spejloverfladen smelte sammen med det tilstødende materiale, eller lade den skille sig tydeligt ud med fascinerende lysstyrke- og farvekontraster. Så fremstår dagligdags ting pludselig i et helt nyt lys.

Valget er dit, uanset om det er med synlig ramme eller med usynlig konstruktion, belyst "ud af flisen", eller hvad enten det er med hvide eller farvede toner.

Indirekte oplyste spejle skiller sig visuelt ud fra væggen og skaber en behagelig atmosfære på badeværelset. zoom
Spejle med direkte belysning er perfekte til styling, makeup og andre anledninger, hvor du har brug for skarpt lys uden skygger. zoom

Oplyste nicher

Med belyste nicher i brusebadet eller badekarret har du altid dit grej inden for rækkevidde, og samtidig kan du bade dit vådrum i lys, der kan tilpasses individuelt - og med Schlüter-Systems er det helt "easy". Plug & Play-vægnicherne Schlüter-KERDI-BOARD-NLT fra begynderserien LIPROTEC-EASY er allerede præfabrikerede, forseglede og udstyret med LED-lys. Vælg mellem de forskellige sæt med varm hvid, neutral hvid eller farvet og hvid belysning, og brug dem med IP67 beskyttelse, også i vådrum.

Vægnicher giver plads til dekoration, shampoo-flasker eller håndklæder. Med farvet lys i RGB+W kan du iscenesætte badeværelset i enhver atmosfære. zoom
Schlüter-KERDI-BOARD-NLT er præfabrikerede vægnicher med Plug & Play LED-moduler. Det gør installationen til en leg. zoom

Badekar med lyssokkel

Lad dit badekar svæve visuelt over gulvet med en LED-lyssokkel, skab lethed, brug dejlige kontraster. Sammen med lys-borter sætter du unikke muligheder og skaber en behagelig, jævn belysning uden hårde lys- og skyggeområder. Schlüter-LIPROTEC tilbyder min. vandstrålebeskyttelse (IP65/IP67), selv til brug tæt på vand. Desuden er det koordineret som et system, sådan at badekarret kan integreres i et lyskoncept som helhed i forbindelse med f.eks. oplyste spejle, nicher og brusere.

Få dit badekar til at svæve, f.eks. ganske enkelt med Plug & Play LED-modulerne Schlüter-LIPROTEC-LLPM. zoom
Du kan også belyse soklerne på hjørnebadekar med Schlüter-LIPROTEC. Du kan beregne det nødvendige materiale i LIPROTEC-konfiguratoren. zoom
LIPROTEC-EASY

LIPROTEC-EASY

Den individuelle belysningsinstallation på den nemme måde - brugervenlige stiksystemer og nem installation gør Plug & Play-serien til en allrounder, også selvom du ikke er en fagmand.
læs videre

LIPROTEC-PRO

LIPROTEC-PRO

Schlüter-LIPROTEC-PRO er den afprøvede og kombinerbare lysprofilteknologi til fagfolk.
læs videre

Alt om Schlüter®-LIPROTEC

Alt om Schlüter®-LIPROTEC

De mange anvendelsesmuligheder, produktsortimentet og tekniske oplysninger om Schlüter-LIPROTEC kan du finde her.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?