logo

Lysprofiler på badeværelset

Schlüter®-LIPROTEC-serien ser ikke kun godt ud, men er også utrolig fleksibel. Således kan lysprofilerne monteres mange steder på badeværelset – især også i de områder, der kommer i berøring med vand. Uanset om det er bruseren, badekarret eller et dekorationselement: Lysprofilerne er perfekte overalt.

Lys i bruseren

LED'er og vand? Det er ikke noget problem for Schlüter®-LIPROTEC. Vores LED-strips er forseglet, så de overholder tætningsgraden IP65, og er dermed beskyttet mod sprøjt fra alle retninger. Således kan nogle af vores profilgeometrier også monteres i bruseren. For at der ikke samles vand i profilerne, er det dog nødvendigt at montere dem lodret.

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter-LIPROTEC-WS er et bæreprofil i høj kvalitet af elokseret aluminium til belysning af foranstillede vægflader gennem forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES, der er lagt i profilet. Profilet kan i kombination med to forskellige diffuserende skærme opnå varierende lyseffekter, og efter eget valg kan vægfladeafslutningen belyses indirekte eller direkte.
læs videre

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter-DESIGNBASE-QD er et profil i høj kvalitet af elokseret aluminium til mange forskellige anvendelser. Det kan som sokkel- eller bortprofil til vægflader monteres med forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter-LIPROTEC-LL er et bæreprofil i høj kvalitet fremstillet i eloxeret aluminium til etablering af blikfangsbelysningsløsninger i vægbeklædninger, niche- eller reolkonstruktioner og elementer.
læs videre

Badekar og håndvaskeborde

Dit yndlingsobjekt underlagt med lys: Også badekar og håndvaskeborde kan udformes kreativt med Schlüter®-LIPROTEC.

Indirekte sokkelbelysning

Vægtløs. Badekar med indirekte sokkelbelysning synes at svæve i rummet og er et optisk highlight i ethvert badeværelse. Desuden kan dine yndlingsfliser underlægges kulørt med WS-profilen.

Sokkelbelysning

Den direkte belysning giver struktur: Med bredere lyslinjer kan badekar og gulv eksempelvis skilles optisk fra hinanden, eller der kan skabes lysende badekarskanter.

Vægflader med baggrundsbelysning

Schlüter®-LIPROTEC sætter målrettet fokus på elementer: Det praktiske alt-i-et-sæt til en belyst vægflade indeholder alle komponenter til installation af et elegant dekorationselement.

Komplet systemet til individuelle vægskiver fra Schlüter®-LIPROTEC

Komplet systemet til individuelle vægskiver fra Schlüter®-LIPROTEC

Vægflade-sæt med RGB+W-lys gør det legende let for dig at vise format. Vælg mellem bred (128,5 cm) og smal (70 cm) vægflade og bestil det praktiske profilsæt.
læs videre

Spejle og dekorationselementer

Ethvert badeværelse har brug for et spejl. Og med dekorationsrammerne fra Schlüter®-LIPROTEC ser det også rigtig godt ud. Men også træpaneler, en glasrude eller andre dekorationselementer kommer i elegante rammer med lysprofilerne. Forresten: Rammerne fås også i det praktiske alt-i-et-sæt med præfabrikerede moduler og monteringsbeslag - til en let montering.

Dekorationsrammesæt

Dekorationsrammesæt

Schlüter-LIPROTEC-D 90 er „alt-i-et-sæt“ til etablering af rammer med elegant indirekte LED-belysning. Schlüter-LIPROTEC-D bæreprofi lerne er præfabrikerede i skrå vinkler til et rammeformat på 118,5 x 93,5 cm.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter-LIPROTEC-D er et profil til vægområdet af elokseret aluminium med en 6 mm bred synsflade. Profilet kan monteres bag forskellige dekorationsmaterialer såsom glas eller spejle i forbindelse med keramiske belægninger.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?