logo

Liv med lys

Der stilles store krav til beboelsesrum: Det skal være et sted, hvor man kan slappe af, trække sig tilbage og føle sig godt tilpas. Den optiske udformning er derfor ekstra vigtig. Med lysprofilerne fra Schlüter®-LIPROTEC-serien kan der opnås helt nye effekter. Kanter og trin med dansende lys, belyste vægflader og indirekte loftsbelysning giver lysprofilerne helt nye muligheder for at udforme rummet.

Belyste trappetrin og kanter

Enkelte trin kan fremhæves med Schlüter®-LIPROTEC. Det er således muligt, at installere gennemgående trappekantbelysning,  i trinhøjder på op til fire niveauer – og derved skabe en elegant og sikker trinbelysning. Forresten: Belysningen kan også kombineres med trappeprofilerne i Schlüter®-TREP-serien.

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter-LIPROTEC-PB er et podiekantprofil i høj kvalitet af elokseret aluminium med en 25 mm bred synsflade. Den er forberedt til montering af LED-strippen Schlüter-LIPROTEC-ES, og kan sammen med Schlüter-trappeprofiler udgøre en flot podiekantbelysning.
læs videre

Vægflader og dekorationselementer

Indrette med lys? Ikke noget problem med Schlüter®-LIPROTEC. Lysprofilerne sætter billeder, spejle og andre dekorationselementer i det helt rigtige lys. Med den elegante belysning sætter du dit helt eget præg på tingene og fremhæver det, du gerne vil, og det ser godt ud.

Komplet systemet til individuelle vægskiver fra Schlüter®-LIPROTEC

Komplet systemet til individuelle vægskiver fra Schlüter®-LIPROTEC

Vægflade-sæt med RGB+W-lys gør det legende let for dig at vise format. Vælg mellem bred (128,5 cm) og smal (70 cm) vægflade og bestil det praktiske profilsæt.
læs videre

Dekorationsrammesæt

Dekorationsrammesæt

Schlüter-LIPROTEC-D 90 er „alt-i-et-sæt“ til etablering af rammer med elegant indirekte LED-belysning. Schlüter-LIPROTEC-D bæreprofi lerne er præfabrikerede i skrå vinkler til et rammeformat på 118,5 x 93,5 cm.
læs videre

Mørtelfrit elementbyggeri

Schlüter®-LIPROTEC-profilerne kan uden videre kombineres med gipskartonplader. Således opstår der eksempelvis elegante lysårer eller foranstillede vægflader, der enten lyser hvidt eller kulørt.

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter-LIPROTEC-VB er et fliseafslutningsprofil af høj kvalitet til vægområdet med en 25 mm bred synsflade. Den er forberedt til montering af LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES, og kan i kombination med to forskellige diffuserende skærme opnå forskellige lyseffekter.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter-LIPROTEC-WS er et bæreprofil i høj kvalitet af elokseret aluminium til belysning af foranstillede vægflader gennem forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES, der er lagt i profilet. Profilet kan i kombination med to forskellige diffuserende skærme opnå varierende lyseffekter, og efter eget valg kan vægfladeafslutningen belyses indirekte eller direkte.
læs videre

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter-DESIGNBASE-QD er et profil i høj kvalitet af elokseret aluminium til mange forskellige anvendelser. Det kan som sokkel- eller bortprofil til vægflader monteres med forskellige LED-strips Schlüter-LIPROTEC-ES.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter-LIPROTEC-LL er et bæreprofil i høj kvalitet fremstillet i eloxeret aluminium til etablering af blikfangsbelysningsløsninger i vægbeklædninger, niche- eller reolkonstruktioner og elementer.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?