logo

LIPROTEC-EASY

Schlüter-LIPROTEC-EASY er nem lysinstallation for begyndere.

Alle EASY-serie produkter er Plug & Play-systemer, dvs. de er klar til at tilslutte og nemme at montere. De IP67-beskyttede LED-moduler er ideelle til brug i badeværelset og i brusebadet, den lave installationshøjde letter monteringen, og LED-slanger, der kan afkortes, gør installationen endnu mere fleksibel.

Sæt

Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT/NLT-BR niche-sæts

Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT/NLT-BR niche-sæts

Schlüter-KERDI-BOARD-NLT er præfabrikerede monteringselementer fremstillet af KERDI-BOARD med LIPROTEC-LED-teknologi i Plug & Play-design. De bruges til opførelse af belyste nicher og hylder til vægge af enhver art. I forbindelse med Schlüter-KERDI tætningssystemet kan nicher udføres som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-BR er præfabrikerede monteringselementer, fremstillet af KERDI-BOARD med LIPROTEC-LED-teknologi RGB+W i Plug & Play-design og med Bluetooth-/fjernbetjent receiver. De forskellige lysfarver kan vælges efter ønske via det medfølgende fjernbetjeningsmodul eller en egnet Bluetooth-kompatibel smartphone eller tablet.
læs videre

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM /-LLP /-LLPE

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM /-LLP /-LLPE

Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE er LED-moduler fremstillet af et fleksibelt, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning og en monteringsprofil af aluminium eller rustfrit stål. LED-modulerne fås med faste farvetemperaturer på 3000 K eller 4900 K i det hvide lysområde eller i det farvede lysområde RGB+W. Denne gør det muligt, at indstille flere end 16 millioner forskellige farvetoner og farvetemperaturer på 2500 K – 6500 K.
læs videre

Styring

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter-LIPROTEC-PEBR 1 og -PEBR 4 er Plug & Play receivere til styring af LED-moduler fra serie Schlüter-LIPROTEC-EASY. Receiverne kan betjenes vha. app'en Schlüter-LED-Color-Control via Bluetooth. Den kan fås gratis til android- og iOS-enheder. Som option kan receiveren styres via den medleverede trådløse fjernbetjening. Der kan kobles op til to enheder sammen med receiveren samtidigt.
læs videre

Strømforsyninger

Schlüter®-LIPROTEC-PEKE

Schlüter®-LIPROTEC-PEKE

Strømforsyningerne konverterer den oprettede netspænding til 24 V, som er nødvendig for vores LED-strips. De er nemme at montere og fås i forskellige styrker fra 30-100 Watt til LED-strips op til 6/18 lbm. De har et forbindelseskabel med Euro-stik samt Plug & Play-stik til Schlüter-LIPROTEC-EASY-systemet.
læs videre

Kabler

Schlüter®-LIPROTEC-PZK

Schlüter®-LIPROTEC-PZK

Schlüter-LIPROTEC-PZK er et Plug & Play-kabel i forskellige længder til forbindelse mellem strømforsyning eller Bluetooth-modtager og Plug & Play-LED-modulet.
læs videre

Fordelere

Schlüter®-LIPROTEC-PZV

Schlüter®-LIPROTEC-PZV

Schlüter-LIPROTEC-PZV er en Plug & Play-fordeler til tilslutning af 2 eller 4 ekstra Plug & Play-LED-moduler til en installation.
læs videre

Andet tilbehør

Schlüter®-LIPROTEC-PZH

Schlüter®-LIPROTEC-PZH

Schlüter-LIPROTEC-PZH er en forfradåse med svejsæt Schlüter-KERDI tætningsmuffe til brug i kombination med flisebelægninger. Den danner et hulrum til stikforbindelser for at gøre Plug & Play LED-modulerne reversible og fastgøres med passende fliseklæber eller med Schlüter-KERDI-COLL-L.
læs videre

Schlüter®-PROCUT-PSF

Schlüter®-PROCUT-PSF

Schlüter-PROCUT-PSF er en profilsaks til hurtig og præcis tilskæring af Schlüter-plastprofiler med og uden fugepind.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Bent Holm
Tlf.: +45 4024 8175

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Weitere Informationen zu LIPROTEC-EASY ...

... finden Sie auf liprotec.de.