logo

Kantprofiler til gulvbelægning

Kantbeskyttelse og overgangsprofiler

Schlüter-SCHIENE forbinder en ren afslutning med en optimal kantbeskyttelse til flisebelægninger. Via sin patenterede profil-geometri leder den belastninger sikkert ned i undergrunden og beskytter flisen mod skader.

Hvis der ud over kantbeskyttelsen også kræves en højdeudligning i forhold til den tilstødende belægning, kan der laves en sikker overgang med Schlüter-RENO profiler. På den måde undgår du farlige snublekanter.
Dermed kan kravene til barrierefrit, ældre- og handicapvenligt byggeri opfyldes.

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter-SCHIENE er en særlig profil, der afslutter og beskytter kanter på fliseoverflader. Den kan også bruges sammen med andre afdækningsmaterialer og i forbindelse med andre anvendelser. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-SCHIENE-E er uden fugepind.
læs videre

Schlüter®-SCHIENE-V

Schlüter®-SCHIENE-V

Schlüter-SCHIENE-V er en afslutningsprofil til træbelægninger eller andre formstabile belægningsmaterialer såsom terrazzobelægninger med retvinklet overgang fra den trapez perforede fastgørings flig til tilslutnings fligen. Den ensartet udformede afslutningsflig gør det muligt at slibe belægningen af.
læs videre

Schlüter®-SCHIENE-BASIC

Schlüter®-SCHIENE-BASIC

Schlüter-SCHIENE-BASIC er en afslutningsprofil til flisebelægninger eller andre formstabile belægningsmaterialer med rektangulær overgang fra den trapez perforede fastgørings flig til tilslutnings fligen og med rektangulær top.
læs videre

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter-RENO-TK giver en glidende overgang mellem fliseoverflader og lavere liggende gulvbelægninger. Derudover beskyttes kanterne på tilstødende gulvbelægninger effektivt.
læs videre

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

Schlüter-RENO-V er en profil med en variabelt overgangsdel, så der kommer en jævn overgang mellem gulvbelægninger af forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilen.
læs videre

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter-RENO-U giver en jævn overgang mellem gulvbelægninger med forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-EU, -EBU og -MU har ingen fugepind. Schlüter-RENO-RAMP er en profil, der giver en skrånende overgang mellem flisebelægninger og lavere tilgrænsende overflader med ekstra svære applikationer. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-RAMP-K er en profil til trinløs overgang fra hårdt belastede flisebelægninger til et tilstødende lavere belægningsmateriale. Profilen kan påklæbes for en efterfølgende højdeudligning mellem belægningsmaterialet og underlaget.
læs videre

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T

Schlüter-RENO-T eftermonteres for at samle forskellige typer gulvbelægninger i samme højde.
læs videre

Schlüter®-DECO

Schlüter®-DECO

Schlüter-DECO er en profil med en 6 mm smal synsoverflade for et dekorativt fugedesign i flisebelægninger. Schlüter-DECO-M og -MC kan også anvendes som afslutningsprofiler for udvendige væghjørner. Schlüter-DECO af aluminium, messing og rustfrit stål er også egnet til udformningen af gulvbelægninger.
læs videre

Schlüter®-TERRAZZO

Schlüter®-TERRAZZO

Schlüter-TERRAZZO er en afstands- og dekorationsprofil helt i messing, som lægges ned i terrazzobelægningen.
læs videre

Schlüter®-WINKEL

Schlüter®-WINKEL

Schlüter-WINKEL er en solid vinkelprofil uden huller til en række anvendelser.
læs videre

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S/-R

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S/-R

Schlüter-SHOWERPROFILE-S er en faldkile bestående af en fladprofil i børstet, rustfrit stål med et fald på 2 % til beklædning af sidestykker på brusekabiner i gulvniveau. Profilet er forsynet med bærevæv på bagsiden til fastgørelse i fliseklæberen. Med til systemet hører en bæreprofil i hård pvc i forskellige højder med U-formet not, som bruges til montering i gulvet. Højdejustering foretages ved at afkorte faldkilen i overlængde på den lave og/ eller høje side efter behov. Faldkilen kan bruges i højre eller venstre side til overgang til gulv eller under fliserne på en sidevæg.
læs videre

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter-SHOWERPROFILE-WS er en todelt profil af elokseret aluminium, som forhindrer vandet i at løbe ud på hele gulvfladen ved brusebade. Bæreprofilen forankres i fliseklæberen, i forbindelsen med fliselægningen. Bæreprofilen kan herefter udstyres med en halvrund- eller lodretstående indsats. Begge variationer er velegnede til brug af kørestole.
Schlüter-SHOWERPROFILE-WSK er en todelt profil af elokseret aluminium, som forhindrer vandet i at løbe ud på hele gulvfladen ved brusebade. Bæreprofilen påklæbes den eksisterende flisebelægning.
læs videre

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter-DECO-SG er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger. Den danner en 12 mm bred skyggeliste. Fugen er særlig velegnet til optagelse og fiksering af glaselementer i gulv- og vægområdet.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?