logo

Kantlisteprofiler til trapper

Kanter på trappetrin er udsat for store mekaniske belastninger og ved manglende beskyttelse, skridsikkerhed, kan udgøre en øget risiko for personskade. Schlüter-TREP profiler kan med deres skridsikre udførelse og gode synlighed, skabe en større sikkerhed Schlüter-TREP profiler kan også eftermonteres. De beskytter trappekanterne mod beskadigelse og sikrer således, at flisebelægninger på trapper holdes fri for skader. Schlüter-TREP profiler er fremragende i kombination med Schlüter-LIPROTEC LysProfilTeknik.

Schlüter®-TREP-V

Schlüter®-TREP-V

Schlüter-TREP-V er en trappeprofil af aluminium, med en udskiftelig trinflade af skridsikker plast. Det omfattende farveudvalg på trinfladerne sikrer den nødvendige kontrast til den tilstødende gulvbelægning.
læs videre

Schlüter®-TREP-S/-B

Schlüter®-TREP-S/-B

Schlüter-TREP-S/-B er et kantprofiler til trapper, af aluminium eller rustfrit stål. Profilerne har et understøttende område, og en udskiftelig skridhæmmende trinflade af kunststof. De fås enten med bred (TREP-B) eller smal (TREP-S) trinflade.
læs videre

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter-TREP-E er en kantprofil til trapper i rustfrit stål med en skridsikker overflade.
Schlüter-TREP-EK er en trappeprofil i rustfrit stål med en speciel skridsikker overflade med henblik på sikker og æstetisk udformning af trinkanter. Den kan monteres på eksisterende trin med en belægning af fliser eller naturstensplader.
Schlüter-TREP-EFK er en trappeprofil i rustfrit stål med en speciel skridsikker overflade. Profilen fastklæbes med monteringslim i en udfræsning i naturstenen eller direkte på flisen. Dette giver en sikker og flot udformning af trinnet.
læs videre

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter-TREP-G er en trappeprofil af børstet rustfrit stål med en påklæbet skridsikker trinflade.
Schlüter-TREP-GK er en trappeprofil i børstet rustfrit stål med en påklæbet skridsikker trinflade. Den kan monteres på eksisterende trin, der er belagt med fliser eller naturstensplader.
læs videre

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter-TREP-FL er en trappeprofil i florentinsk stil fremstillet i aluminium med en speciel skridsikker overflade eller rustfrit stål, hvilket giver en både sikker og æstetisk udformning af trinkanter. Profilet kan integreres i trapper, som belægges med fliser eller naturstensplader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?