logo

Juulsbjergparken

Juulsbjergparken er en boligbebyggelse beliggende i det naturskønne og kuperede landskab i Bredballe ved Vejle. RAVN ARKITEKTUR har skabt en bebyggelse der fremstår i en høj arkitektonisk kvalitet, hvor den nyeste viden indenfor energirigtigt byggeri, er en integreret del af designet. Totalentreprenør HANSSON & KNUDSEN VEST A/S har i tæt samarbejde med Bygherre, Ingeniør og Arkitekt fundet de mest optimale løsninger for at opfylde og hæve byggeriget til lavenergiklasse 1. Termoblokken, solceller og naturligvis Schlüter®-BEKOTEC-THERM det effektive gulvvarme system er medvirkende hertil. En af de mange fordele ved at benytte BEKOTEC-THERM er den hurtige reaktionstid, som er på under en time – dette gør det muligt at benytte natsænkning og spare yderligere omkostninger.

Hurtig indbygningstid, trinlydsdæmpning m.v.

Hansson & Knudsen Vest A/S: Schlüter®-BEKOTEC-THERM gulvvarmesystem blev valgt af flere årsager på Juulsbjergparken. Hovedårsagen var den hurtige indbygningstid sammenlignet med et traditionelt opstrøget gulv, som kan give store udfordringer i løbet af et byggeri, og så var det tilmed også prisneutralt. Vi kunne også lægge varmeslangerne tættere langs de store vinduespartier, hvor der altid er et stort kuldenedfald, og dermed indbygge et slags varmetæppe. Med Schlüter®-BEKOTEC-THERM løsningen blev det også muligt, at opnå en bedre trinlydsdæmpning end ved det opstrøgede gulv. Alt i alt en super god omkonvertering af gulvet, som i sidste ende gav slutbrugerne større komfort i form af jævn varmefordeling på ikke eftergivelige gulve.

Direktør Søren Ahle Hansen fra ØsterBo: Boligforeningen ØsterBo i Vejle har gennem de sidste 3 – 4 år benyttet Schlüter gulvvarmesystem med stor succes i både vores nybyggeri Juulsbjergparken i Bredballe med 88 boliger og HavneBo med 120 boliger på Lystbådehavnen i Vejle, samt ikke mindst i en prøverenovering af vores flotte boligmasse fra 50’erne. Gulvsystemet fra Schlüter har ud over en rigtig god komfort, også givet vores lejere en varmebesparelse og reduceret lydgennemgangen i etageadskillelsen.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Juulsbjergparken
Bygherre: Boligforeningen ØsterBo
Arkitekt: RAVN ARKITEKTUR
Ingeniør: COWI
Entreprenør: HANSSON & KNUDSEN VEST.
By: Vejle, Bredballe
Boligtyper: Rækkehuse og Terrassehuse
Antal boliger: 88 stk.
M²: 75 -115 m2 - 10300 m2
Udført: 2011- 2013