logo

Indretning af brusebade, moderne og barrierefrit

Brusere i gulvhøjde med LED-belysning og store hylder til vaskegrej er centrum for et barrierefrit badeværelse.

Schlüter-systemerne byder på mange løsninger til afløb, både i plan med gulvet i nye bygninger, og med med lav indbygningshøjde i renoverede bygninger. I dag er brusebadet en integreret del af det barrierefrie badeværelse. I den forbindelse skal flisebelægningen i bruserområdet have et passende fald, for at vandet kan flyde væk. Dette er let at konstruere med de præfabrikerede faldelementer Schlüter-KERDI-SHOWER. Schlüter-SHOWERPROFILE fungerer som sprøjtebeskyttelse eller sidepanel i bruseren, og med Schlüter-KERDI-LINE og KERDI-DRAIN kan du vælge mellem punkt- eller linjeafløb.

Systemløsningen til bruseren: KERDI-SHOWER-faldelementet i kombination med SHOWERPROFILE som sidebeklædning og KERDI-LINE til afvanding zoom
Sikker forsegling og afløb: Schlüter-løsninger til brusere er perfekt forbundet og giver optimal beskyttelse mod fugtindtrængning. zoom

Skillevægge - flisebelagt eller af glas

Du kan bygge en skillevæg mellem brusebadet og resten af badeværelset på flere måder: Der er murede vægge, som er en almindelig praksis i nybyggeri, eller væggen kan være bygget op af en byggeplade med flisebelægning. Endelig har du også mulighed for at designe væggen helt af glas. Denne variant er særligt velegnet til små badeværelser med begrænset dagslys.

Med fliseinstallationspladen Schlüter-KERDI-BOARD og monteringsprofilen Schlüter-DECO-SG til glasvægge i brusebadet tilbyder Schlüter-Systems løsninger til både flisebelagte skillevægge og vægge af glas. 

Adskil bruse- eller toiletområdet diskret fra resten af badeværelset med en væg af KERDI-BOARD zoom
Brusevægge i glas sparer plads, og får lys bragt ind i brusebadet. De fastgøres i gulvet med Schlüter-DECO-SG-profilen. zoom

Linje- eller punktafvanding: Schlüter-Systems tilbyder løsninger til alle anvendelser

Til gulvfliser med et stort areal er Schlüter-KERDI-LINE-linjeafvanding en perfekt drænløsning, da flisen kan limes på faldelementet uden yderligere tilskæring, og flisens udseende således ikke påvirkes.

Med Schlüter-KERDI-DRAIN punktafvanding kan du bygge et brusebad, der er tilgængeligt for kørestole. I denne variant står hjulene over afløbet uden hældning, og bruseområdet går over i resten af flisegulvet uden tærskel på alle fire sider.

Uanset hvilken variant du vælger: Der findes et passende faldelement til både Schlüter-KERDI-DRAIN punktafvanding og Schlüter-KERDI-LINE linjeafvanding.

Afvandingsløsninger fra Schlüter-Systems har noget for enhver smag. Både Schlüter-KERDI-LINE linjeafvanding og Schlüter-KERDI-DRAIN punktafvanding fås i forskellige udførelser med en overflade i rustfrit stål eller som en belægningsholder. I varianten med belægningsholder er afløbet dækket med flisebelægning. På den måde smelter afløbet og flisegulvet visuelt sammen.

Oplev de forskellige designs af KERDI-LINE linjeafvanding, her i CURVE-varianten. zoom
Med KERDI-DRAIN har du også mulighed for at vælge mellem forskellige udførelser i rustfrit stål, eller som belægningsholder. zoom

Unikke bruserender fås med My Schlüter-KERDI-LINE. Få de tre klassiske bruserender i rustfrit stål individuelt indgraveret med dine egne tekster, billeder eller logoer. Få mere at vide på efterfølgende link.

Find de rigtige materialer på en bekvem måde med konfiguratoren

Er du ved at planlægge et badeværelse, men er ikke sikker på, hvilket materiale, der kræves til dette? Schlüter-Systems har også den rigtige løsning til dette: Afløbskonfiguratoren sammenstiller automatisk en materialeliste.

Indtast blot målene for den planlagte bruser, og vælg et design.

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

Opdag den næste generation af linjeafløb: Med Schlüter-KERDI-LINE-VARIO kombinerer vi effektiv KERDI-afløbsteknik med elegante profiler i Schlüter-design.
Det nytænkte system består af afløbsenheden KERDI-LINE-VARIO-H, en afløbsadapter med integreret tætningsmanchet, og et 360° drejeligt, bølgeformet afløb med integreret vandlås.
Dette variable afløbssystem, kombineret med vore minimalistiske, ædle design-profiler i to udførelser COVE og WAVE.
læs videre

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE er profilrammer, som kan vælges i børstet eller højglanspoleret rustfrit stål med klassiske designriste, og som passer til Schlüter-KERDI-LINE rendekrop.
læs videre

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter-KERDI-SHOWER-LT er et faldelement af trykstabilt polystyrol med en Schlüter-KERDI-tætning, som er kacheret fra fabrikken. I brusenicher i niveau med gulvet er der tilstrækkeligt fald hen mod linjeudløbet Schlüter-KERDI-LINE, som er anbragt i midten.
læs videre

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter-KERDI-DRAIN er et gulvafløbsanlæg til montering med Schlüter-KERDI eller andre pålimede tætningsmembraner.
læs videre

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S/-R

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S/-R

Schlüter-SHOWERPROFILE-S er en faldkile bestående af en fladprofil i børstet, rustfrit stål med et fald på 2 % til beklædning af sidestykker på brusekabiner i gulvniveau. Profilet er forsynet med bærevæv på bagsiden til fastgørelse i fliseklæberen. Med til systemet hører en bæreprofil i hård pvc i forskellige højder med U-formet not, som bruges til montering i gulvet. Højdejustering foretages ved at afkorte faldkilen i overlængde på den lave og/ eller høje side efter behov. Faldkilen kan bruges i højre eller venstre side til overgang til gulv eller under fliserne på en sidevæg.
læs videre

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter-SHOWERPROFILE-WS er en todelt profil af elokseret aluminium, som forhindrer vandet i at løbe ud på hele gulvfladen ved brusebade. Bæreprofilen forankres i fliseklæberen, i forbindelsen med fliselægningen. Bæreprofilen kan herefter udstyres med en halvrund- eller lodretstående indsats. Begge variationer er velegnede til brug af kørestole.
Schlüter-SHOWERPROFILE-WSK er en todelt profil af elokseret aluminium, som forhindrer vandet i at løbe ud på hele gulvfladen ved brusebade. Bæreprofilen påklæbes den eksisterende flisebelægning.
læs videre

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Hylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.
læs videre

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter-DECO-SG er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger. Den danner en 12 mm bred skyggeliste. Fugen er særlig velegnet til optagelse og fiksering af glaselementer i gulv- og vægområdet.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?