logo
Heute steht in unserem Foyer ein Modell.

Idéen med skinnen

Altid et lille skridt forud for tiden!

Den viser Schlüter®-SCHIENE premiere. Den lagte Florentiner-flise gav for næsten tre årtier siden Werner Schlüter idéen med skinnen. Schlüter®-SCHIENE var særdeles velegnet som en elegant afslutning til denne temmeligt "komplicerede" flise. Modellen i foyeren minder om begyndelsen af denne storartede forretningsidé.

Desværre er dette indhold ikke tilgængeligt på din enhed.

Den rette idé på det rigtige tidspunkt!

Idéen med skinnen passer fremragende ind i konteksten af nye udviklinger i fliseproduktionen og byggekemien.
I forbindelse med oliekrisen i halvfjerdserne begyndte man nemlig at brænde fliser på en ny måde. For at spare energi brændes fliserne nu kun én gang. Med denne proces er det enten slet ikke muligt eller i hvert fald meget vanskeligt at producere hjørne- og kantstykker.
Desuden lægges fliser ikke længere i mørtel, men fastgøres med specielle klæbere. Flisernes afslutningskanter er således blotlagte og dermed ubeskyttede. Skinnen viser sig hurtigt at være en optimal kantbeskyttelse, der samtidig ser godt ud! Det er altså ikke så mærkeligt, at Schlüter®-SCHIENE udvikler sig til et verdenskendt produkt.
Et produkt, der udgør starten af en lang række succesrige produkter og systemer, med hvilke SCHLÜTER-SYSTEMS udvikler sig til branchens største og mest innovative udbyder. Her finder De en lille kronologisk beskrivelse af begivenhederne:

Schlüter-Systems: Innovation med profil
image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?