logo

HURTIGT.

Flyt tidligere ind takket være den korte læggetid!

 På grund af det keramiske gulvs specielle konstruktion kan fliserne lægges på den tilsystemet hørende Schlüter®-DITRA-måtte, så snart gulvet kan betrædes.

Lange ventetider mens gulvet tørrer og tidskrævendefunktions- eller størkningsopvarmning bortfalder. Og da der bruges meget mindre materiale til det tynde gulv, spares vægt og konstruktionshøjde, og monteringen tager væsentligt kortere tid.

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter®-BEKOTEC-EN

Schlüter-BEKOTEC-EN er den sikre belægningskonstruktionsteknik til fremstillingen af funktionssikre pudslag og varmegulve uden revner i lave lagtykkelser fra 52 mm (inkl. 20 mm isolering). Ud over fliser og natursten kan der også udlægges andre belægningsmaterialer på BEKOTEC-pudslaget.
læs videre

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter-BEKOTEC-EN F er en monteringsplade af trykstabil polystyren-dybtrækningsfolie, som er specielt fremstillet til montering af Ø 14 mm Schlüter-BEKOTEC-THERM-HR-varmerør. For at montere BEKOTEC-pladerne skal de placeres, så de overlapper hinanden med en række knopper, og sættes ind i hinanden.
læs videre

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter-DITRA 25 er en polyætylen måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Få mere viden om keramik-klimagulve.