logo

Gulv- og vægvarme i badeværelset

Behagelig varme fra fliser: Med Schlüter-DITRA-HEAT-E kan flisebelægningen el-opvarmes hurtigt og præcist.

Gulvvarme er fremtidens opvarmning. Et vandstyret gulvvarmesystem som Schlüter-BEKOTEC-THERM giver jævn varme i badeværelset til lave driftsomkostninger - eller det giver køling, idet du blot kan skifte BEKOTEC-THERM om til køletilstand, hvis temperaturen stiger for meget om sommeren.

Elektrisk væg- og gulvvarme

Det perfekte supplement til et vandstyret system er et elektrisk gulvvarmesystem som Schlüter-DITRA-HEAT-E, der også kan bruges som et vægvarmesystem. Den elektriske gulv- og vægvarme er en ultraflad allrounder: Måtte og varmetråde er tilsammen kun 5,5 mm tykke, og er velegnede til både renovering og nybyggeri.

De tynde varmetråde fra Schlüter-DITRA-HEAT-E lægges i monteringspladen under fliseklæberen. zoom
Varme, hvor du ønsker det: For tørre og varme håndklæder kan DITRA-HEAT-E placeres direkte bag håndklædeholderen. zoom

Med elektrisk overfladeopvarmning får du varmen præcis der, hvor du har brug for den. Varmetrådene fra Schlüter-DITRA-HEAT-E kan lægges frit og efter behov i varmemåtten. På den måde opvarmer du målrettet områder som f.eks. gulvet foran toilettet eller håndvasken, bænke eller vægge, f.eks. i brusebadet eller foran håndklædeholderen. – Dette er en afgørende fordel i forhold til anden elektrisk overfladeopvarmning, hvor varmetråden allerede er klæbet fast i en varmemåtte.

 

Varmeregulering via app

Du kan styre Schlüter-DITRA-HEAT-E enten manuelt på temperaturregulatoren eller eksternt via en app. Det eneste, du har brug for, er den gratis Schlüter-HEAT-CONTROL-app. Det giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere din opvarmning via Wi-Fi eller mobil dataoverførsel, selv når du ikke er hjemme.

Appen fås til Android- og Apple-operativsystemer. Du kan finde alle oplysninger, også om de andre Schlüter-apps, på Schlüter-app-webstedet.

Det keramiske klimagulv

Det keramiske klimagulv

Schlüter-BEKOTEC-THERM er den sikre belægningsteknik med lav konstruktionshøjde. Sammen med den tilhørende varme- og styringsteknik får du et energibesparende og hurtigt reagerende gulvvarmesystem med meget lav fremløbstemperatur. Systemet er baseret på monteringspladen Schlüter-BEKOTEC-EN, som lægges direkte på et underlag med tilstrækkelig bæreevne eller oven på gængs varme- og/eller trinlydsisolering med tilstrækkelig bæreevne.
læs videre

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter-DITRA-HEAT er en polypropylenbane med en underskåret nopret struktur, som på bagsiden er forsynet med en bærende filt. Den er et universelt underlag for flisebelægninger med funktionerne afkobling, samlingstætning og damptrykudligning og kan optage systemkompatible varmekabler til væg- og gulvopvarmning.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?