logo

Glidehæmning gennem trappeprofiler

Faldulykker, fordi man glider, snubler eller træder forkert, har ifølge forsikringerne ""i mange år indtaget en topplacering inden for ulykker i hjemmet"". En stor andel heraf er faldulykker, som sker på trapper. Dette viser, hvor vigtigt det er med sikre trapper.

Mens der på erhvervsområdet findes nøjagtige lovbestemmelser, er det inden for privat boligbyggeri op til bygherren at træffe beslutninger om tilstrækkelige tiltag.

Schlüter®-TREP

Da de står i en farvemæssig kontrast til den øvrige trinbelægning, bidrager Schlüter®-TREP Profile til en bedre genkendelse af trinkanter. Baggrunden er, at det at gå op og ned ad trapper for de fleste mennesker hører til selvfølgelighederne i hverdagen, dvs. mere foregår i underbevidstheden. Med andre ord: Trappebrugeren tænker på andre ting imens. Således registreres især den første og sidste trinkant ikke tidligt nok, hvilket fører til, at der de steder opstår de fleste ulykker. Desto vigtigere er den optiske signalværdi, som går ud fra trinkanter i andre farver.

Trinnenes forkanter er de zoner af en trappebelægning, som bliver udsat for mest mekanisk belastning. Schlüter®-TREP-profiler beskytter disse trinkanter effektivt mod skader gennem mekanisk påvirkning.

Schlüter®-TREP Profile hjælper ikke blot ved ulykkesforebyggelsen, men gør det også muligt at udforme trappeopgange individuelt. Gennem mangfoldigheden af forskellige profiltyper, -farver og -overflader kan man sætte et optisk præg på tingene. Fra plastprofilen med et fluorescerende indlæg til tidløst rustfrit stål er der noget for enhver smag på programmet.

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter-TREP-E er en kantprofil til trapper i rustfrit stål med en skridsikker overflade.
Schlüter-TREP-EK er en trappeprofil i rustfrit stål med en speciel skridsikker overflade med henblik på sikker og æstetisk udformning af trinkanter. Den kan monteres på eksisterende trin med en belægning af fliser eller naturstensplader.
Schlüter-TREP-EFK er en trappeprofil i rustfrit stål med en speciel skridsikker overflade. Profilen fastklæbes med monteringslim i en udfræsning i naturstenen eller direkte på flisen. Dette giver en sikker og flot udformning af trinnet.
læs videre

Schlüter®-TREP-S/-B

Schlüter®-TREP-S/-B

Schlüter-TREP-S/-B er et kantprofiler til trapper, af aluminium eller rustfrit stål. Profilerne har et understøttende område, og en udskiftelig skridhæmmende trinflade af kunststof. De fås enten med bred (TREP-B) eller smal (TREP-S) trinflade.
læs videre

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter-TREP-FL er en trappeprofil i florentinsk stil fremstillet i aluminium med en speciel skridsikker overflade eller rustfrit stål, hvilket giver en både sikker og æstetisk udformning af trinkanter. Profilet kan integreres i trapper, som belægges med fliser eller naturstensplader.
læs videre

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter-TREP-G er en trappeprofil af børstet rustfrit stål med en påklæbet skridsikker trinflade.
Schlüter-TREP-GK er en trappeprofil i børstet rustfrit stål med en påklæbet skridsikker trinflade. Den kan monteres på eksisterende trin, der er belagt med fliser eller naturstensplader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?