logo

Formgivning af badeværelser med Schlüter®-KERDI-BOARD

En håndvask af KERDI-BOARD med afløbssystemet KERDI-LINE er ikke kun individuel, men også barrierefri.

Uanset om det drejer sig om badekarbeklædning, håndvaske, skillevægge eller hylder - Schlüter-KERDI-BOARD er det ideelle underlag til at designe individuelle badeværelser med fliser eller natursten. Det omfattende sortiment omfatter udlægningsplader i forskellige tykkelser, præfabrikerede installationselementer til nicher eller rørbeklædninger og slidsede installationsplader til kurver, f.eks. afrundede saunabænke eller sneglebrusebade.

Med Schlüter-KERDI-BOARD-V, der er vertikalt slidset og dermed bevægeligt, kan buede vægge realiseres og hjørner afrundes. zoom
Schlüter-KERDI-BOARD-V er også det perfekte underlag til buede sauna-bænke eller wellness-landskaber. zoom

Schlüter®-KERDI-BOARD - den alsidige fliselægningsplade

Flisebelagte håndvaske kan udformes i forskellige højder og bredder alt efter dine ønsker. Hvis det er nødvendigt, kan håndvasken således også f.eks. tilpasses en kørestol. Håndvasken laves af Schlüter-KERDI-BOARD, mens afløbsrenden Schlüter-KERDI-LINE, som ikke kun kan installeres i brusebadet, danner afløbet.

Schlüter-KERDI-BOARD er let at skære til, er stabilt og selvbærende. Det er ikke nødvendigt at murer en skillevæg, og du sparer tid og materiale. Med passende versioner til hjørner, nicher og kurver er der ingen grænser for din kreativitet.

KERDI-BOARD og KERDI-LINE-afløbsrenden skaber en elegant og barrierefri håndvask. zoom
En hylde af KERDI-BOARD giver masser af plads til grej. Schlüter-profiler, her f.eks. Schlüter-QUADEC, giver en attraktiv og sikker kantbeskyttelse. zoom

Skræddersyet badeværelsesdesign med Schlüter®-KERDI-BOARD og Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Flisebelagte og opvarmede sokler, bænke er et behageligt varmt og hygiejnisk sted at sidde. De er derfor populære i badeværelser med få barrierer eller i wellnessområder.

Vægge af Schlüter-KERDI-BOARD kan også opvarmes med overfladeopvarmningen Schlüter-DITRA-HEAT-E og dermed fungere som håndklædetørrer eller opvarmningsvæg i bruseområdet.

En siddeplatform af KERDI-BOARD, der er opvarmet med den elektroniske overfladeopvarmning DITRA-HEAT-E, giver komfort i badeværelset med få barrierer. zoom
Et individuelt badeværelsesdesign er ikke noget problem med Schlüter-KERDI-BOARD. Hældninger og cisterner kan også nemt beklædes. zoom
Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE er profilrammer, som kan vælges i børstet eller højglanspoleret rustfrit stål med klassiske designriste, og som passer til Schlüter-KERDI-LINE rendekrop.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?