logo

Florentinske inspirationer

Stilistisk renæssance-virkemiddel i moderne klæder

Fiorentina, hovedstaden i Toscana, er verdensberømt for dens arkitektur. Det er de små, kærlige detaljer, som først gør helhedsindtrykket perfekt. De byggemæssige finesser har inspireret Schlüter-Systems til udviklingen af trappeprofilen Schlüter®-TREP-FL: Et stilistisk virkemiddel fra renæssancen i moderne klæder.

Tro mod vores virksomheds slogan "Mere glæde med fliser!" kan Schlüter®-TREP-FL med sit florentinske design bruges til en optisk krævende udformning af trinkanter i private eller repræsentative områder. For at opfylde alle æstetiske krav ved en kombination med fliser eller naturstensplader, kan profilen af aluminium eller rustfrit stål leveres i tre højder (9, 11 og 12,5 mm). Gennem den forædlede anodiske overflade med mat udseende modstår Schlüter®-TREP-FL alle krav til trapper i boligen.

At Schlüter®-TREP-FL tydeligvis er finere end almindelige trappeprofiler, gør ikke, at man skal give afkald på de vante funktionelle kvaliteter. Gennem en speciel profilering af trinfladen opnås en optimal glidehæmning og trinsikkerhed. Gennem aluminiummets lysstyrke bevirker Schlüter®-TREP-FL desuden en god optisk genkendelighed af trinnene. Deres følsomme kanter beskyttes af den dekorative profil derudover mod slag og overbelastning.

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter-TREP-FL er en trappeprofil i florentinsk stil fremstillet i aluminium med en speciel skridsikker overflade eller rustfrit stål, hvilket giver en både sikker og æstetisk udformning af trinkanter. Profilet kan integreres i trapper, som belægges med fliser eller naturstensplader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?

Arkiv: Pressemeddelelser