logo

Drænsystemer

Den målrettede videreledning af fugt til afvandingsniveauet er en af de væsentlige opgaver, som skal klares ved konstruktionen af altaner og terrasser. Med Schlüter-TROBA programmet tilbyder Schlüter-Systems drænløsninger til de forskellige konstruktionsopbygninger. Fælles for dem alle sammen er: En varig funktionalitet og høj belastbarhed. Schlüter-DITRA-DRAIN er det første og eneste kapillarpassive samlingsdræn til flise- og naturstenbelægninger.

Schlüter®-TROBA-LEVEL

Schlüter®-TROBA-LEVEL

Med Schlüter-TROBA-LEVEL kan selvbærende fliser lægges hurtigt, præcist og sikkert på balkoner og terrasser. Et lille udvalg af forskellige produktkomponenter kan kombineres variabelt, så næsten enhver hældning samt andre ujævnheder på arbejdsstedet kan udlignes ordentligt. Og det i højder fra 3 mm!
læs videre

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter-DITRA-DRAIN består af en formstabil polyætylenfolie med en speciel nopret struktur på den ene side og et pålamineret filtvæv på oversiden fremstillet af polypropylen. Den fungerer som et universelt underlag for flisebelægninger som separationslag, samlingstætning og som et kapillarpassivt dræn, der altid virker.
læs videre

Schlüter®-TROBA

Schlüter®-TROBA

Schlüter-TROBA er et adskillelses- og drænlag til brug ovenover tætningslag og under et afretningslag af ensartet grus eller skærver. Det består af en trykstabil nopret polyethylen-folie med huller til drænkanalerne.
læs videre

Schlüter®-TROBA-PLUS /-G

Schlüter®-TROBA-PLUS /-G

Schlüter-TROBA-PLUS er et slidstærkt og pålideligt dræn og afløbssystem, der forhindrer risikoen for kapillarietet. De tæt placerede, kegleformede tapper kan modstå store belastninger og er dækkede af et vandgennemtrængeligt fleecebælte. Måtten med tapper løfter hele overkonstruktionen, og derved skabes et kontinuerligt afløbsområde.
læs videre

Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E

Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E

Schlüter-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E er en afløbskanal i rustfrit stål, der kan placeres på lave niveauer ved dørtrin eller vægovergange på altaner og terrasser for at forhindre ophobning af vand. Den kan også bruges som afløbsrende.
læs videre

Schlüter®-TROBA-STELZ-MR

Schlüter®-TROBA-STELZ-MR

Schlüter-TROBA-STELZ-MR er plastringe, der gør det muligt at lægge store fliser på altaner og terrasser. De 25 mm høje plastringe placeres ved samlingspunkterne, hvor fliserne mødes og fyldes med mørtel.
læs videre

Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Schlüter-TROBA-STELZ-DR er forskallingsringe til fliseklæb på Schlüter-TROBA-PLUS. Efter at have påført fliseklæb kan ringene blive liggende som permanent forskalling eller tages op og bruges igen.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?