logo
Foto: Villeroy & Boch

Dekorativ kantbeskyttelse ved væghjørner

De tider, hvor fliseglasuren også omsluttede råemnet i siderne, er for længst forbi. Konsekvensen: Ved væggenes yderhjørner eller sokkel- og belægningsafslutningerne kan råemnets grå eller brune farve ses. Det er forstyrrende for helhedsindtrykket.

Derfor fås afslutningsprofilerne Schlüter®-RONDEC, Schlüter®-QUADEC og Schlüter®-JOLLY. De sørger for en dekorativ kantafslutning og beskytter samtidig effektivt hjørnerne og kanterne mod beskadigelser.

Desuden kan profilerne kombineres med profil-bordurer fra Schlüter-Systems i den passende farve.

Profiler som dekoration og beskyttelse

Schlüter®-RONDEC, -QUADEC og -JOLLY er afslutningsprofiler til vægges yderhjørner ved flisebelægninger. Forskellige materialer, farver og overflader gør det muligt at afstemme farven på belægningens yderkanter til flise- og fugefarver eller skabe interessante kontraster. Profilerne beskytter kanterne mod beskadigelse.

Udførelsen i rustfrit stål kan anvendes som gulvafslutning eller trappekant. Ligeledes kan der skabes afslutninger, hjørner eller sokkeltætninger ved andre materialer som gulvtæppe eller parket.

Schlüter®-JOLLY

Schlüter®-JOLLY

Schlüter-JOLLY er en dekorativ metalprofil til afslutning og beskyttelse af flisebelagte væghjørner, sokkel og andre flisebelagte kanter. Dens kantled i en 90° vinkel beskytter fliserne sikkert mod mekaniske skader. De definerede fugekamre til flisen er givet af fugepindene på begge sider.
læs videre

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

Schlüter-QUADEC er en højkvalitetsafslutningsprofil til udvendige hjørner ved flisebelægninger og giver en god kantbeskyttelse.
læs videre

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC er symmetrisk afrundede profiler til ydervægshjørner eller kanter på overfladebelægninger.
læs videre

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter-SCHIENE er en særlig profil, der afslutter og beskytter kanter på fliseoverflader. Den kan også bruges sammen med andre afdækningsmaterialer og i forbindelse med andre anvendelser. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-SCHIENE-E er uden fugepind.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?