logo

Brusebad i gulvniveau

Nyd den nye frihed med et barrierefrit brusebad. Tærskler ved indgange og høje brusekar hører fortiden til - i dag er brusekabinen en integreret del af badelandskabet og kan naturligvis nås barrierefrit.

Videreførelsen af flisebelægningen i bruseområdet skal foretages med en passende hældning til afvanding. Det sker nemmest med de på forhånd udfærdigede udlignings- og gulvelementer Schlüter®-KERDI-SHOWER. De indeholder også de nødvendige tætningsmanchetter til gulvområdet.

Schlüter®-KERDI-SHOWER fås med punktafvandingen Schlüter®-KERDI-DRAIN og med linjeafvandingen Schlüter®-KERDI-LINE.

Schlüter®-KERDI-DRAIN er blevet udviklet til at sikre en nem og sikker tilslutning af samlingstætningen til bygningens afvanding. Både til normale og til særligt flade konstruktionsopbygninger finder du her det passende gulvafløb.
Specielt til brusebade i gulvniveau er det særligt flade afløb Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE egnet.

Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE er også en del af tætningssættet Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK til brusebade i gulvniveau. Ud over gulvafløbet Schlüter®-KERDI indeholder det banevare og tætningsbånd (Schlüter®-KERDI-KEBA) til tætning af vægfladerne, rørmanchetter og inderhjørner til kritiske detaljepunkter og Schlüter®-KERDI-COLL til en sikker sammenklæbning af tætningsbåndene og formdele. Tætningssættet kan både anvendes med KERDI-SHOWER gulvelementer og brusekabiner i gulvniveau, som er fremstillet konventionelt med pudslag.

Schlüter®-KERDI-LINE renderne består af solidt rustfrit stål. De fås i 8 længder, passende til de systemegne rist-/ramme kombinationer (designafdækning lukket / hullet / flisefordybning). Du kan vælge mellem render til vægområdet eller indbygningen i fladen. I hvert tilfælde giver Schlüter®-KERDI flangen en sikker tætning.

De intelligente løsninger er så gennemtænkte, at de nemt kan forarbejdes med konventionel fliselim. Det går hurtigt og har bygningsbiologiske fordele, idet produkterne er frie for aggressive kemikalier. Schlüter®-KERDI banens jævne lagtykkelse garanterer tæthed over hele fladen. På den måde bliver badeværelser vedvarende smukke og brugervenlige - ved nybyggeri og renovering.

Dermed kan kravene til barrierefrit, ældre- og handicapvenligt byggeri iht. DIN 18024 og 18025 opfyldes.

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter-KERDI-SHOWER er et modulopbygget system til at bygge brusekabiner i gulvniveau med keramiske fliser.
læs videre

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter-DITRA 25 er en polyætylen måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-KERDI/KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI/KERDI-KEBA

Schlüter-KERDI er en vandtæt polyethylenmåtte, der er udstyret med en forankret fleecemembran på begge sider. Den er anvendelig i forbindelse med flisebelagte overflader på vægge og gulve. Schlüter-KERDI-DS er på grund af den store vanddampdiffusionsmodstand velegnet til brug som fugtspærre i forbindelse med flisebelægningen. Schlüter-KERDI-KEBA er et tætningsbånd til at tætne måttesamlinger og væg-/gulvsamlingerne.
læs videre

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter-KERDI-DRAIN er et gulvafløbsanlæg til montering med Schlüter-KERDI eller andre pålimede tætningsmembraner.
læs videre

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter-RENO-U giver en jævn overgang mellem gulvbelægninger med forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-EU, -EBU og -MU har ingen fugepind. Schlüter-RENO-RAMP er en profil, der giver en skrånende overgang mellem flisebelægninger og lavere tilgrænsende overflader med ekstra svære applikationer. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-RAMP-K er en profil til trinløs overgang fra hårdt belastede flisebelægninger til et tilstødende lavere belægningsmateriale. Profilen kan påklæbes for en efterfølgende højdeudligning mellem belægningsmaterialet og underlaget.
læs videre

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC er symmetrisk afrundede profiler til ydervægshjørner eller kanter på overfladebelægninger.
læs videre

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter-DESIGNLINE er en bortprofil, som sikrer smukke løsninger på vægge som bort. Profilen kan flot kombineres sammen med Schlüter-RONDEC/-QUADEC profilen i vægløsninger.
læs videre

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter-DILEX-HKS er et konkavt profil i rustfrit stål med et vedligeholdelsesfrit bevægelsesområde til gulv-/vægsamlinger ved keramiske flisebelægninger.
Schlüter-DILEX-EHK er en konkavformet profil i rustfrit stål til indvendige væghjørner og gulv-/vægovergange med store krav til hygiejne.
læs videre

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA /-AHK-TS

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA /-AHK-TS

Schlüter-DILEX-AHK er en hulkelprofil i aluminium til indvendige væghjørner, køkkenbordplader eller hylder, som får en keramisk belægning. Den fås med forskellige elokserede overflader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?