logo

Brusebad i gulvniveau

Glæd dig over den nye frihed med en barrierefri bruser. Dørtærskler og høje brusekar er fortid. I dag er bruseren en integreret del af badeværelseslandskabet, og naturligvis barrierefri. Med keramiske fliser eller natursten og systemløsningerne fra Schlüter-systemet er det ganske enkelt muligt at kreere badeværelseslandskaber, som er overbevisende ned til mindste detalje.

Flisebelægningen i bruserområdet skal udføres med et passende fald, for at vandet kan flyde væk. Dette er let at konstruere med de præfabrikerede faldelementer Schlüter®-KERDI-SHOWER. De nødvendige tætningsmanchetter til gulvområdet er en del af leveringsomfanget.

Schlüter®-KERDI-SHOWER fås med punktafvandingen Schlüter®-KERDI-DRAIN og med linjeafvandingen Schlüter®-KERDI-LINE.

Schlüter®-KERDI-DRAIN er blevet udviklet til at sikre en nem og sikker tilslutning af samlingstætningen til bygningens afvanding. Både til normale og til særligt flade konstruktionsopbygninger finder du her det passende gulvafløb.
Specielt til brusebade i gulvniveau er det særligt flade afløb Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE egnet.

Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE er også en del af tætningssættet Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK til brusebade i gulvniveau. Ud over gulvafløbet Schlüter®-KERDI indeholder det banevare og tætningsbånd (Schlüter®-KERDI-KEBA) til tætning af vægfladerne, rørmanchetter og inderhjørner til kritiske detaljepunkter og Schlüter®-KERDI-COLL til en sikker sammenklæbning af tætningsbåndene og formdele. Tætningssættet kan både anvendes med KERDI-SHOWER gulvelementer og brusekabiner i gulvniveau, som er fremstillet konventionelt med pudslag.

Schlüter®-KERDI-LINE-rendeelementerne består af solidt rustfrit stål. De kan fås i 14 længder, passende til systemets rist-/ramme-kombinationer (design-afdækning lukket/med perforeringer/fliserende). Du kan vælge mellem render til vægområdet eller integration i gulvet. Schlüter®-KERDI-flangen muliggør i alle tilfælde en sikker tætning. Med Schlüter®-KERDI-LINE-STYLE tilbyder vi yderligere elegante design-afdækninger med smalle konturrammer i tre design-udformninger FLORAL, CURVE og PURE.

De intelligente løsninger er så gennemtænkte, at de nemt kan forarbejdes med konventionel fliselim. Det går hurtigt og har byggetekniske fordele, idet produkterne er frie for aggressive kemikalier. Schlüter®-KERDI banens jævne lagtykkelse garanterer tæthed over hele fladen. På den måde bliver badeværelser vedvarende smukke og brugervenlige - ved nybyggeri og renovering.

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE er profilrammer, som kan vælges i børstet eller højglanspoleret rustfrit stål med klassiske designriste, og som passer til Schlüter-KERDI-LINE rendekrop.
læs videre

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter-KERDI-SHOWER-LT er et faldelement af trykstabilt polystyrol med en Schlüter-KERDI-tætning, som er kacheret fra fabrikken. I brusenicher i niveau med gulvet er der tilstrækkeligt fald hen mod linjeudløbet Schlüter-KERDI-LINE, som er anbragt i midten.
læs videre

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter-KERDI-SHOWER er et modulært system til konstruktion af brusere i plan med gulvet, med keramiske fliser. Faldelementerne kan fås i talrige forskellige dimensioner. På den måde kan der tilbydes en passende løsning til de fleste byggeprojekter.
læs videre

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter-KERDI-DRAIN er et gulvafløbsanlæg til montering med Schlüter-KERDI eller andre pålimede tætningsmembraner.
læs videre

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

Schlüter-DITRA er en polypropylen-bane måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter-KERDI er en vandtæt polyethylenmåtte, der er udstyret med en forankret fleecemembran på begge sider. Den er anvendelig i forbindelse med flisebelagte overflader på vægge og gulve. Schlüter-KERDI-DS er på grund af den store vanddampdiffusionsmodstand velegnet til brug som fugtspærre i forbindelse med flisebelægningen. Schlüter-KERDI-KEBA er et tætningsbånd til at tætne måttesamlinger og væg-/gulvsamlingerne.
læs videre

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Hylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.
læs videre

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter-RENO-U giver en jævn overgang mellem gulvbelægninger med forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-EU, -EBU og -MU har ingen fugepind. Schlüter-RENO-RAMP er en profil, der giver en skrånende overgang mellem flisebelægninger og lavere tilgrænsende overflader med ekstra svære applikationer. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-RENO-RAMP-K er en profil til trinløs overgang fra hårdt belastede flisebelægninger til et tilstødende lavere belægningsmateriale. Profilen kan påklæbes for en efterfølgende højdeudligning mellem belægningsmaterialet og underlaget.
læs videre

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC er symmetrisk afrundede profiler til ydervægshjørner eller kanter på overfladebelægninger.
læs videre

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter-DESIGNLINE er en bortprofil, som sikrer smukke løsninger på vægge som bort. Profilen kan flot kombineres sammen med Schlüter-RONDEC/-QUADEC profilen i vægløsninger.
læs videre

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter-DILEX-HKS er et konkavt profil i rustfrit stål med et vedligeholdelsesfrit bevægelsesområde til gulv-/vægsamlinger ved keramiske flisebelægninger.
Schlüter-DILEX-EHK er en konkavformet profil i rustfrit stål til indvendige væghjørner og gulv-/vægovergange med store krav til hygiejne.
læs videre

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA /-AHK-TS

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA /-AHK-TS

Schlüter-DILEX-AHK er en hulkelprofil i aluminium til indvendige væghjørner, køkkenbordplader eller hylder, som får en keramisk belægning. Den fås med forskellige elokserede overflader.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?