logo

Beskyttende afslutningsprofiler på gulvet

Kantbeskyttelse i gulvområdet

Schlüter®-SCHIENE er en speciel profil til beskyttelse af yderkanterne ved flisebelægninger og danner en dekorativ afslutning af belægningen.

Skinnen indsættes ved overgange af vidt forskellige belægningstyper (f.eks. fliser til gulvtæpper), sokkelafdækninger, trappetrin og enhver form for områdebegrænsninger.  Desuden kan den anvendes som en ren begrænsning til belægningsmaterialer som gulvtæppe, parket, laminat, naturstenbelægninger eller beklædninger af reaktionsharpiks. Varianten med radiusudstansningen kan bøjes til rundinger og skaber dermed frirum til en individuel udformning.
 
Optrædende belastninger ledes videre til undergrunden. På den måde beskyttes belægningens kantområde effektivt mod skader.

Trinløse overgange

Der, hvor forskelligt høje belægninger rammer hinanden, opstår der snublekanter. Ved brug af Schlüter®-RENO-profiler med en skrå kant, opstår der en trinløs belægningsovergang.

Overblik over fordelene

  • Varig beskyttelse af belægningskanterne
  • Trinløse overgange, hvor forskellige belægningstyper rammer hinanden
Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter-SCHIENE er en særlig profil, der afslutter og beskytter kanter på fliseoverflader. Den kan også bruges sammen med andre afdækningsmaterialer og i forbindelse med andre anvendelser. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilet. Schlüter-SCHIENE-E er uden fugepind.
læs videre

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter-RENO-TK giver en glidende overgang mellem fliseoverflader og lavere liggende gulvbelægninger. Derudover beskyttes kanterne på tilstødende gulvbelægninger effektivt.
læs videre

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

Schlüter-RENO-V er en profil med en variabelt overgangsdel, så der kommer en jævn overgang mellem gulvbelægninger af forskellige højder. Fugepinden danner et defineret fugekammer mellem flisen og profilen.
læs videre

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T

Schlüter-RENO-T eftermonteres for at samle forskellige typer gulvbelægninger i samme højde.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?