logo

Belyste trapper – smukt og sikkert!

Med Schlüter®-LIPROTEC kan trin og endda hele trapper belyses. Det har to fordele: De lyse trin giver en god orientering og garanterer således trædesikkerhed til enhver tid. Samtidig giver den elegante belysning en enestående atmosfære og forvandler almindelige trapper til elegante showtrapper.

Belysning af trapper med flere trin

Trappesættene i Schlüter®-LIPROTEC-serien indeholder alle de komponenter, der er nødvendige for montering af trappebelysning: Alt lige fra profilerne til LED-modulerne samt strømforsyning – det hele er der. Med den centrale placering, sørger belysningssystemet for en optimal oplysning af trappen. Belysningen kan enten styres med en lyskontakt eller – ekstra raffineret –  via en bevægelsessensor.

Trappesættene

Trappesættene

Schlüter-LIPROTEC-PB 15 er „alt-i-et-sæt“ til trappeløb med centrale præfabrikerede 60 cm brede LED-strips.
læs videre

Belyste trappetrin og kanter

Også enkelte trin kan fremhæves med Schlüter®-LIPROTEC. Således er det muligt, at installere gennemgående trappekantbelysning i en trinhøjde på op til fire niveauer – og derved skabe en elegant og sikker trinbelysning. Forresten: Belysningen kan også kombineres med trappeprofilerne i Schlüter®-TREP-serien.

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter-LIPROTEC-PB er et podiekantprofil i høj kvalitet af elokseret aluminium med en 25 mm bred synsflade. Den er forberedt til montering af LED-strippen Schlüter-LIPROTEC-ES, og kan sammen med Schlüter-trappeprofiler udgøre en flot podiekantbelysning.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?