logo

Køkkener med keramik og natursten

Der er næsten ingen ende på, hvor mange slags keramiske fliser og natursten der findes. Selv de største individualister finder i dette udvalg en løsning, der passer. Dertil kommer, at keramik er ufølsom over for trin, fugt og stærk varme – kort sagt: den ideelle arbejdsplads i hjemmets køkken.

Og systemløsningerne fra Schlüter-Systems sikrer enkel, hurtig og sikker udlægning, god kantbeskyttelse og smukke kantfuger.

Ridsefaste og yderst solide:
Keramiske fliser og natursten kan du udsætte for lidt af hvert.

Ingen bekymringer over skarpe ting:
På arbejdsborde med fliser og plader kan du arbejde – også med kniv, gaffel, saks og lys.

Ingen er fuldkommen, men:
Natursten og fliser lader sig ikke mærke med selv meget stærk varme fra gryder og pander.

Skønne at skue og lette at holde:
med profiler fra Schlüter-Systems står du i en håndevending med hulkele, der ikke kun er lette at holde, men også ser godt ud.

Kraftig beskyttelse og fornemt design:
Kanterne på arbejdsbordet tildækkes elegant med Schlüter-kantprofiler. Her fremkommer der endnu en fryd for øjet. Endvidere beskyttes flisekanterne effektivt.

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD er yderst velegnet til opbygning af køkkenbordplader eller andre bordblader med keramik- eller naturstensbelægninger.

Da det vandfaste materiale er meget let at skære i, kan pladerne nemt skæres til i det ønskede mål og med de nødvendige udsparinger med en hobbykniv.

Til elegante kantafslutninger på bordpladen omfatter systemet også en nem og flot løsning i form af en U-profil i rustfrit stål med børstet synlig flade.

Den nederste flig er lukket, og den øverste har huller. Til fliseafslutningen kan der anvendes en profil af typen Schlüter®-RONDEC eller -QUADEC

Bearbejdningsanvisninger:
De her viste billeder skal illustrere de vigtigste arbejdsskridt. Ovenstående tekster er korte beskrivelser. Overhold altid de forskellige produktdatablade med produkt- og arbejdsbeskrivelser samt anvisningerne.

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter-RONDEC-STEP er en kantprofil med fugepind til bordplader og lignende forkanter med en keramisk belægning. Den øvre afslutningskant får et afrundet udseende.
Schlüter-RONDEC-STEP-CT er en kantprofil med fugepind til bordplader og lignende forkanter med en keramisk belægning. I profilens forkant kan der ilægges samme keramiske belægning, eller der kan bruges andre dekorative elementer.
læs videre

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

Schlüter-QUADEC er en højkvalitetsafslutningsprofil til udvendige hjørner ved flisebelægninger og giver en god kantbeskyttelse.
læs videre

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

Schlüter-RONDEC er symmetrisk afrundede profiler til ydervægshjørner eller kanter på overfladebelægninger.
læs videre

KERDI-BOARD: Køkkenarbejdsplade med fliser
image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?